Diferite sisteme de control distribuite care lucrează împreună

Biroul meu are o instalare centrală Source Safe 2005 pe care o folosim pentru controlul sursei. Nu pot schimba ce folosește biroul pe server.

Dezvolt pe un laptop și aș dori să am un depozit de control al sursei locale diferit, care să se poată sincroniza cu serverul central (când este disponibil), indiferent de ce este furnizorul central. Motivul cererii este să pot menține o sucursală stabilă locală / construi pentru prezentările clienților, continuând să se dezvolte fără a trebui să sară prin cercuri de foc. De asemenea, în calitate de consultant, clienții mei pot solicita să folosesc furnizorul lor de control al surselor și flexibilitatea aici ar face viața mai ușoară.

Poate cineva din clienții de control sursă distribuiți existenți să o facă?

0
fr hi bn
Se aude (nu este vorba de un joc de cuvinte) ca și cum ați căuta un fel de senzor de șoc (accelerometru) pentru a detecta impactul loviturii. Problema pe care o văd aici este cum limitați detectarea impactului doar la evenimentul de lovitură și nu detectați impactul piciorului/cizmei pe teren?
adăugat autor dustin, sursa

7 răspunsuri

Un senzor piezoelectric este suficient pentru detectarea unei lovituri.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Piezoelectric_sensor

Acestea sunt ieftine, ușor de atașat la un pantof și îl puteți folosi chiar și ca un buzzer pentru a produce sunetul.

Acest circuit simplu vă va ajuta:

http://www.discovercircuits.com/DJ-Circuits/motionalarm2.htm

alt text http://www.discovercircuits.com/DJ-Circuits/images/ MOTIONALARM2.jpg

4
adăugat
Acești senzori MSI nu sunt discuri, sunt un film flexibil și destul de robust.
adăugat autor Mark Biek, sursa
Aș fi de acord că aceasta este cu siguranță cea mai economică metodă. Buzzerele piezoelectrice sunt, de asemenea, sensibile, dar nu vor reacționa la sunetul în aer. Aveți însă grijă să manipulați discul piezoelectric gol, deoarece acestea sunt foarte delicate. Nu veți dori să folosiți un disc Piezoelectric sigilat într-o carcasă din plastic, va trebui să scoateți carcasa din carton sau să cumpărați unul fără carcasă. Când folosiți Piezo ca pickup doriți să atașați elementul gol direct la suprafața pe care doriți să detectați vibrația. Aș folosi un adeziv fierbinte dacă este permanent, aveți ne
adăugat autor titanous, sursa
... Încercați să nu fixați conexiunile de sârmă pe discul piezo, deoarece încercând să le lipiți le ruinează stratul ceramic și discul nu mai funcționează. O cantitate mică de clei fierbinte pe fire care conduc la piezo va împiedica să se miște și să se desprindă.
adăugat autor titanous, sursa

Aș încerca ceva mai simplu - vrei doar să detectezi când mingea apasă pe partea superioară a piciorului, ceea ce nu ar necesita altceva decât un buton mare, subțire.

Nu multe soluții de raft pentru acest lucru, dar puteți lua un mic buton de montare pe suprafață, sandwich-l între două bucăți de plastic, iar apoi suprafața de plastic devine butonul. Puteți face acest disc plastic cât mai mare sau mai mic decât doriți, ceea ce va determina cât de precis trebuie să lovească mingea pentru ao declanșa.

Ar trebui să fie mai puțin sensibil la fals pozitiv decât multe alte soluții de detectare a șocului, cum ar fi piezoelectrometre sau accelerometre, care ar putea fi de asemenea declanșate cu o lovitură deosebit de tare, care nu se află pe suprafața pantofului.

2
adăugat
Sunt de acord că un comutator din partea din față a încălțămintei este o soluție mult mai simplă și mai robustă.
adăugat autor Lehane, sursa

I agree that the piezo sensor that PPVI suggested is a very cost effective way to go at less than $3 ea. However I would suspect it would not be discrete enough to distinguish between a ball being struck on the laces versus the toe or instep. I am a long time soccer coach as well and understand the precision you are looking for. Although it would be a much more expensive alternative I think you could use a softpot membrane potentiometer. Sparkfun has them for about $13ea. Check them out Here

Cu toate acestea, pentru diferența de preț, poate doriți să încercați primul piezo.

Mult noroc și spuneți-ne cum funcționează.

1
adăugat

Ei bine ... kerneltrap are ceva pe acest . Se pare că puteți utiliza vss2svn la conducta de sursă sigură repo într-un depozit Subversion , apoi utilizați git-svn foarte frumos pentru a trage într-un replică git locală.

Mi-aș asuma angajamentele înapoi la VSS nu ar fi un proces neted, automat, folosind această metodă.

0
adăugat

Ar trebui să puteți verifica versiunea curentă a codului și apoi să creați un depozit git în jurul acestuia. Actualizarea acestui lucru și angajarea acestuia în depozitul local de git ar trebui să fie fără durere. Cum ar trebui să o clongească.

Singura captura este că trebuie să le ignorați amândouă (am făcut ceva similar cu SVN), confundându-vă cu fișierele ignorate corespunzătoare. Presupun că SourceSafe ignorați lucrurile. Și va trebui să faceți anumite operațiuni de două ori (ca și cum ați spune că ștergeți un fișier).

0
adăugat

This episode of HanselMinutes covers exactly what I was hoping to hear. Apparently Git can be used locally then attached to external subversion/vss repositories as need. They talk about it 14 ~ 15 minutes in.

0
adăugat

într-o zi lucrez într-o companie care utilizează VSS (și în alte companii care folosesc alte metode mai puțin cunoscute de SCM >), dar prefer să folosesc SVN (într-o zi voi încerca GIT) pentru dezvoltarea activă, pentru mine și grupul meu.

Mai întâi de toate, această situație este o idee bună, dacă se angajează să VSS sunt puține peste o lună, deoarece lucrul cu alte SCM (decât VSS) vă oferă mai multă flexibilitate, dar comint VSS de la SVN este scump în timp.

Soluția mea a fost:

VSS -> SVN: I have linux script (or ant script, or XXX script) that copy from currrent update directory work of VSS to current SVN, then refresh SVN client and update/merge/commit to SVN. With this, you are update from changes of the rest of company that use VSS.

SVN -> VSS: In this way, you need a checkout of all your modify files to VSS, then you can simply use the reverse script to copy from current update SVN directory (ignore .svn directories) and copy to current update VSS directory, update and commit.

Dar amintiți-vă, într-un singur caz merită timpul să faceți acest lucru.

0
adăugat