ASP.Net Custom Validation Side-Side

Am o funcție de validare personalizată în JavaScript într-un control de utilizator pe un site web .Net 2.0 care verifică dacă taxa plătită nu depășește suma datorată.

Am plasat codul de validator în ascx fișier, și am încercat, de asemenea, folosind Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock() și, în ambele cazuri, incendiile de validare, dar nu pot găsi funcția JavaScript.

The output in Firefox's error console is "feeAmountCheck is not defined". Here is the function (this was taken directly from firefox->view source)

<script type="text/javascript">
  function feeAmountCheck(source, arguments)
  {
    var amountDue = document.getElementById('ctl00_footerContentHolder_Fees1_FeeDue');
    var amountPaid = document.getElementById('ctl00_footerContentHolder_Fees1_FeePaid');

    if (amountDue.value > 0 && amountDue >= amountPaid)
    {
      arguments.IsValid = true;
    }
    else
    {
      arguments.IsValid = false;
    }

    return arguments;
  }
</script>

Orice idei despre motivul pentru care funcția nu este găsită? Cum pot remedia această problemă fără a adăuga funcția pe pagina principală sau pe pagina consumatoare?

0
fr hi bn

4 răspunsuri

În timp ce mi-ar plăcea încă un răspuns la motivul pentru care javascript-ul meu nu a fost recunoscut, soluția pe care am găsit-o între timp (și ar fi trebuit să o fac în primul rând) este de a folosi un Asp: CompareValidator un Asp: CustomValidator .

0
adăugat

Încercați să modificați numele argumentului la sender și args . Și după ce lucrați, comutați apelul la ScriptManager.RegisterClientScriptBlock , indiferent de utilizarea AJAX.

0
adăugat

Când utilizați .Net 2.0 și Ajax - ar trebui să utilizați:

ScriptManager.RegisterClientScriptBlock

Acesta va funcționa mai bine în mediile Ajax, apoi versiunea veche Page.ClientScript

0
adăugat

De asemenea, ați putea folosi:

var amountDue = document.getElementById('<%=YourControlName.ClientID%>');

Aceasta va rezolva automat id-ul clientului pentru element, fără a trebui să dați seama că se numește 'ctl00_footerContentHolder_Fees1_FeeDue' .

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com