Ce este o copie de fișier mai bună alternativă decât implicit Windows?

Trebuie să copiez sute de fișiere ale fișierelor aleatoare în jurul calculatorului meu și sunt destul de indisputabil să folosesc copia fișierului vanilie construită în Windows.

Nu vreau să stea pe un "Ești sigur?", "Ești sigur?", "Chiar și fișiere zip?", "Fișiere cu siguranță nu numai pentru citire!" buclă de îndată ce am pasul departe.

Nu vreau să funcționeze ore întregi și apoi să se oprească în mod neașteptat: "Cineva a deschis acest fișier și nu-l voi copia!" și apoi anulați întreaga copie sau pur și simplu renunțați fără nici o indicație a ceea ce sa făcut și ce muncă rămâne.

Ce programe de gestionare a fișierelor aveți cu dumneavoastră experiență? Ce recomandați?

This question is related to my other question: How can I use an old PATA hard disk drive on my newer SATA-only computer?

0
fr hi bn
Aceasta intrebare este in afara de subiect, dar realizeaza ca, ca una dintre primele intrebari pe StackOverflow, a fost probabil intrebata inainte de existenta lui SuperUser si a fost considerata pe subiect in acel moment. Probabil ar trebui să fie protejat cu unul dintre acești autocolante istorice și lăsat singur.
adăugat autor Mark Ransom, sursa

11 răspunsuri

Utilizați Robocop (copie robustă a fișierului) .

NOTĂ:

În Windows Vista și Server 2008 când tastați:

xcopy /?

primesti:

NOTĂ: Xcopy is now deprecated, please use Robocopy.

Deci, începe să se obișnuiască cu robocopy :)

0
adăugat
@Chris Weber: Da, am observat că, chiar mă întreb de povestea din spatele ei.
adăugat autor huseyint, sursa
Plângerea principală pe care am avut-o întotdeauna cu XCOPY este că re-copiază întotdeauna fișierele chiar dacă fișierul de destinație există deja cu aceeași dimensiune a fișierului și cu data modificării.
adăugat autor Gordon Bell, sursa
Tocmai am încercat xcopy / s în Windows 8 și nu am primit nici o notă ca asta
adăugat autor Lưu Vĩnh Phúc, sursa
Nu există nici un avertisment de depreciere pe Windows 7, dar există pe Windows 2008.
adăugat autor Chris Weber, sursa

Ce zici de vechea linie de comandă Xcopy? Cu S: fiind sursa și T: ținta:

xcopy /K /R /E /I /S /C /H /G /X /Y s:\*.* t:\

/ K Copiază atributele. Normal Xcopy va reseta atributele read-only.

     

/ R Suprascrie fișierele numai pentru citire.

     

/ E Copiază directoarele și subdirectoarele, inclusiv cele goale.

     

/ I Dacă destinația nu există și copierea a mai mult de un fișier, presupune că destinația trebuie să fie un director.

     

/ S Copiază directoarele și subdirectoarele, cu excepția celor goale.

     

/ C Continuă să copiați chiar dacă apar erori.

     

/ H Copiază și fișierele de sistem ascunse și de sistem.

     

/ Y Suprimă solicitarea de a confirma că doriți să suprascrieți un fișier de destinație existent.

     

/ G Permite copierea fișierelor criptate la destinație care nu suportă criptarea.

     

/ X Copiază setările de auditare a fișierelor (implică / O).

(Editați: Adăugat / G și / X care sunt noi de câțiva ani)

0
adăugat
acest lucru funcționează mult mai bine decât copia obișnuită a ferestrelor. A trebuit să copiem un server de documente de la o partiție la alta. Cred că am încercat mai întâi copia ferestrelor (a spus că va dura 20 de ore). Când am încercat X-copy, a fost nevoie de mai puțin de 10 (și păstrat permisiunile Windows intacte).
adăugat autor Miles, sursa
xcopy are o eroare serioasă dacă calea unui singur fișier în timpul copierii are mai mult de 256 de caractere. xcopy va întrerupe întreaga operație cu o eroare de "memorie insuficientă" -> nu folosiți xcopy! Ca o alternativă, acest lucru va face destul de mult ceea ce face xcopy fără erori: robocopy c: \ srcdir d: \ dstdir / XJ / SL / B / E / S / R: 1 / W: 1 / NFL / NS / NC / MT> mylog.txt 2> & 1
adăugat autor Oliver Zendel, sursa

Xcopy păstrează data modificată, numai data creată și data accesată se vor schimba.

(testat pe XP Pro, încercați-l pe un dosar mic pentru a verifica dacă utilizați Vista, deoarece nu l-am testat în Vista)

Editați: V-ar putea dori să redirecționați ieșirea prin:

xcopy /K /R ....... s:\*.* t:\ >c:\xcopy.log 2>&1

În acest fel, dacă fișierele nu reușesc să copieze, puteți verifica jurnalul (de exemplu, informațiile privind volumul sistemului vor genera o eroare, dar acest dosar nu contează oricum pentru ceea ce încercați să faceți)

0
adăugat

Puteți încerca SuperCopier , înlocuind mecanismul standard de copiere Windows în timp ce este încărcat.

Poate reîncerca fișierele eșuate la final, reia o copie anulată (chiar și o copie anulată de Windows), acceptă "Toate" pentru fiecare răspuns. Puteți răspunde chiar la întrebările enervante (fișierul există deja, fișierul de copiere a erorilor) înainte de a apărea.

0
adăugat

You really need to use a file Sync tool, like SyncBackSE, MS SyncToy, or even something like WinMerge will do the trick. I prefer SyncBack as it allows you to set up very explicit rules for just about every possible case and conflict, at least more so than the other two. With any of these you won't have to keep clicking all the pop-ups and you can verify, without a doubt, that the destination is exactly the same as the source.

0
adăugat
care este aproape la fel de cool ca tipulele al căror nume de utilizator este "nedefinit"
adăugat autor tim, sursa

Se pare că un instrument de stil de rezervă poate fi ceea ce căutați.

Am folosit SyncBack (una dintre versiuni este gratuită). Puteți încerca, de asemenea, MS SyncToy care încearcă să facă mișcare, copiere, sincronizare etc. ușor .

Dacă într-adevăr copiați doar fișiere aleatorii la întâmplare, ați putea încerca Total Copy care a adăugat beneficiați de o bună funcționare pe o rețea (pauză, CV, etc.).

0
adăugat

Am folosit Copy Handler. Cel mai frumos lucru este că îi așteaptă joburile ca un manager de descărcare. Are o extensie de shell, astfel încât puteți să faceți clic dreapta sau să setați copia cu acțiunea de copiere ca acțiune prestabilită.

0
adăugat

Utilizați Robocopy , are capacitatea de a copia fișierele în "mod restartabil", plus trebuie să respecte atributele de fișier. Și vine cu Vista și Server 2008, și îl puteți descărca pentru sistemele de operare mai vechi. În plus, puteți seta să încerce din nou copiile nereușite, să ridice fișierele care sunt temporar utilizate de alt proces.

0
adăugat

Puteți încerca TeraCopy sau RoboCopy .

0
adăugat
Teracopy nu a reușit să se ocupe de cazul în care cablul extern al unității a fost deconectat și apoi a fost reatasat. Chiar dacă litera de unitate este aceeași, aceasta se blochează permanent pe "Dispozitivul nu este gata". Aceasta este problema am venit aici pentru a rezolva, deoarece am 50 de unități cu conectori liberi. :(
adăugat autor Christian Shay, sursa

Mi-am construit un PC cu memorie RAM de 4 GB, dual core 1.8 GHz 40 GB PATA unitate primară și 250 GB unitate secundară SATA și instalat Windows Vista Business Edition. Când trebuia să copiez 120 GB de date de pe discul meu vechi PATA, Vista nu a reușit să se distrugă și a continuat să se prăbușească. Eu cu siguranta recomand Teracopy Free Edition.

0
adăugat

Aș prefera cu siguranță:

1) Teracopia - bazată pe GUI, înlocuiește interfața implicită de copiere / mutare Windows și se adaugă la meniul contextual . Versiunea de bază este gratuită (cred că pentru uz personal).

2) Robocop - bazat pe CLI, util atunci când scripturi. Instrumentul gratuit de la MS și este inclus în Vista / Windows 2008. MS Technet are și un GUI pentru robocop - este util pentru a crea declarații pe care le puteți încorpora mai târziu în scripturi sau pe promptul de comandă.

PS: Știu că au fost sugerate deja aici și aș fi votat asupra lor dacă aș putea.

0
adăugat