Folosind MSTest cu CruiseControl.NET

Am folosit CruiseControl pentru o perioadă lungă de timp cu NUnit și NAnt. Pentru un proiect recent am decis să folosim cadrul de testare livrat împreună cu Visual Studio, care până acum a fost adecvat.

Încerc să găsesc soluția în CruiseControl. În sfârșit, am reușit să lucrez; cu toate acestea, am fost în imposibilitatea de a obține orice teste pentru a apărea în interfața CruiseControl, în ciuda adăugarea de sarcini personalizate de construcție și componente concepute pentru a face doar asta. Are cineva o legătură definitivă acolo cu instrucțiuni de a face acest lucru înființat?

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Nu sunt sigur dacă acest lucru ajută (am găsit documentația ccnet oarecum nefolositoare uneori):

Utilizarea programului CruiseControl.NET cu MSTest

0
adăugat

Interfața CC.Net este generată printr-o transformare XSL pe fișierele xml puse împreună, așa cum este specificat în fișierul ccnet.config pentru proiectele dvs. XSL-ul este deja scris pentru lucruri precum FxCop - verificați directorul serverului CC xsl pentru exemple - nu ar trebui să fie prea greu pentru a scrie propriul dvs. pentru a adăuga informațiile - nu uitați să adăugați ieșirea xml din testele dvs. în jurnalul principal.

0
adăugat