Cum folosesc (n) blesteme în Ruby?

Aș dori să creez un bara de progres pentru a indica starea unui job batch în ruby .

Am citit câteva Tutoriale / în terminal sau folosind curses cu ruby .

Sunt deja conștient de utilizarea unui fir separat pentru a monitoriza progresul unui anumit loc de muncă, dar nu sunt sigur cum să procedați la desenarea unei bare de progres.


Update

ProgressBar class was incredibly straight-forward, perfectly solved my problem.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Pe ferestre, blestemele lucrează din cutie, ncurses nu, și pentru un bara de progres blestemele ar trebui să fie suficiente. Deci, folosește blesteme în loc de ncurses.

De asemenea, ambele blesteme și ncurze sunt înfășurări subțiri în jurul bibliotecii c - ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de tutoriale specifice Ruby.

Totuși, pe site-ul pentru PickAxe puteți descărca toate exemplele de cod pentru carte . Fișierul "ex1423.rb" conține un demo blestemat care joacă Pong - care ar trebui să vă ofere o mulțime de materiale pentru a vă face.

0
adăugat

Personal, cred că blestemele sunt exagerate în acest caz. In timp ce blestemul lib este frumos (si eu il folosesc frecvent eu) este un PITA sa se relanseze de fiecare data cand nu am nevoie de el timp de 12 luni, care trebuie sa fie semnul unui design de interfata proasta.

Dacă dintr-un anumit motiv nu puteți continua cu barul de progres propus de Joey să vă răsturnați și să-l eliberați sub destul de liberă licență pentru kudos instant :)

0
adăugat
@MeNoMore "PITA" nu este cod. Este un acronim pentru "durere în fund". Nu utilizați formatarea codului pentru astfel de lucruri.
adăugat autor Andrew Barber, sursa
@Andrew Barber :) Mi-ai facut râs acum, nu stiam cu adevarat ca cu PITA ca "durere in fund", tocmai am invatat ceva, de unde vin de la PITA este ceva complet diferit (Sugestie: chiar si acolo nu este cod :), tu poate Google it), vă mulțumesc oricum
adăugat autor CloudyMarble, sursa

S-ar putea să obțineți câteva idei de implementare din biblioteca ruby / ProgressBar , care generează bare de progres text. Am dat peste el câteva luni în urmă, dar nu am folosit-o niciodată.

0
adăugat
Actualizare Notă: Începând cu ruby 2.1.0 (ceva timp în 2014) - cursele din STDLIB au fost eliminate și este acum o bijuterie
adăugat autor mraaroncruz, sursa
Luați notă: Începând cu anul 2012, implementările ncurses în limba rubinică utilizează ffi-ncurses gem. Curses este inclus în STDLIB de rubin.
adăugat autor shadowbq, sursa

Răspunde foarte târziu și îmi pare rău pentru propria promovare, dar am creat bibliotecă pentru a afișa progresul în terminal.

0
adăugat