Care este experiența dvs. utilizând interfața generală TIBCO?

Arată interesant și am jucat în jur cu asta ... dar IDE-ul de dezvoltare într-un browser web pare să fie în cele din urmă un coșmar.

Are cineva experienta folosindu-l si care sunt gandurile tale?

0
fr hi bn

4 răspunsuri

De la un coleg care lucra la TIBCO:

TIBCO este un sistem complicat, greu de folosit, deoarece este folosit pentru probleme complicate și greu de rezolvat.

0
adăugat
-1, deoarece TIBCO nu este un sistem, ci o companie cu o duzină de linii de produse separate. GI este unul dintre cele mai simple produse. GI este utilizabilă în sine, dar este, de asemenea, utilizată ca tehnologie de interfață cu utilizatorul pentru alte produse TIBCO, în special pentru iProcess.
adăugat autor Miklos Csuka, sursa

Am evaluat GI cu câteva luni în urmă pentru un proiect, dar nu am ajuns să îl selectăm.

IDE-in-a-browser (care se construiește cu GI) funcționează de fapt surprinzător de bine, deși există câteva funcții pe care le așteptați în mod normal de la un editor care îi lipsește, mai ales (și iritant), o comandă Undo. Este, de asemenea, imposibil să faceți lucruri precum subdocumentul (practic o necesitate pentru dezvoltarea echipei) din IDE, deși le puteți face manual în XML-ul de bază și IDE-ul le va respecta.

În cele din urmă, motivul principal pentru care nu am făcut acest lucru a fost faptul că a fost dificil să facem ca aplicația web care rezultă să arate la fel de bună ca și designerii. A fost relativ ușor să se construiască funcționalitate, dar componentele erau foarte restrictive în ceea ce privește aspectul. Modul în care GI își face propriul model de document la HTML implică o mulțime de atribute style ceea ce face ca jupuirea în CSS să fie imposibilă. Se pare că preferă să se facă aplicații web care arată ca aplicații, în loc de aplicații web care arată ca site-uri web.

Deci, probabil, ar fi grozav pentru a construi aplicații tip intranet unde aspectul și simțul nu este o problemă enormă, dar probabil că nu aș folosi-o pentru a face un site cu fața spre public.

Apropo pentru cei care nu cunosc, TIBCO GI este un produs complet separat de restul produselor de integrare de afaceri SOA ale TIBCO - General Interface a fost o companie separată, care a fost achiziționată de TIBCO acum câțiva ani.

0
adăugat

Da, nu mai putea fi de acord. Am dezvoltat câteva aplicații cu TIBCO GI și am integrat-o cu TIBCO CIM. Lucrez pentru TIBCO, iar GI este un lucru pe care l-am lucrat destul de greu, făcând niște lucruri complicate. În timp ce l-am făcut, am dat peste laturile ciudate ale GI, lucruri pe care uneori nu le poți explica, dar sunt așa cum sunt, lucrul cu JavaScript și care se ocupă cu problemele cu multithreading poate fi un coșmar etc. Este bine să creezi ceva rapid fără a fi prea agitat despre sexualitatea aplicației, deci bun pentru aplicațiile interne, dar nu și pentru consumatori dacă nu doriți să vă pierdeți într-o junglă de stil CSS nebun. Utilitarul xml Mapping este o caracteristică extraordinară care vă economisește mult timp pentru a implementa aplicațiile SOA. Cealaltă parte bună este faptul că implementarea este foarte ușoară - aplicațiile GI utilizează o combinație de formate XML, XSLT, X-Path și JavaScript. În GI 3.8 există și câteva instrumente de testare. Din păcate, dezvoltarea în editorul GI este lentă și dureroasă, așadar recomand să folosiți un editor extern, cum ar fi Notepad ++.

0
adăugat

nu aveți nevoie să rulați tibco-GI de pe un browser web, dar trebuie să rulați programulFile GI_Builder.exe, care este o aplicație ActiveX. doar faceți dublu-clic pe ea și rulați-l.

0
adăugat