Instrumente pentru automatizarea evenimentelor mouse-ului și a tastaturii trimise la o aplicație Windows

Ce instrumente sunt utile pentru automatizarea clicurilor printr-o aplicație de tip Windows? Este chiar util acest lucru? Văd că testerele de la compania mea fac acest lucru foarte mult și se pare că este o pierdere de timp.

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Sunt un cuplu acolo. Toți se cuplează în API-ul ferestrelor pentru a înregistra înregistrările clicurilor și apoi le reproduc pentru a le testa.

Suntem acum cea mai mare parte pe web (folosind WatiN), dar am folosit Mercury Quicktest.

Nu folosiți Quicktest, este îngrozitor pentru o listă extrem de lungă de motive.

0
adăugat

Puteți face acest lucru programabil prin API-ul Microsoft UI Automation. Există un articol MSDN Magazine despre el.

Se integrează bine cu cadrele de test unitate. O opțiune mai bună decât alergătorii de script bazate pe coordonate, deoarece nu trebuie să rescrieți scripturile atunci când se schimba aspectul.

0
adăugat

Deși se adresează în principal automatizării sarcinilor de administrare sau comenzilor rapide pentru utilizatori, Autohotkey și AutoIT vă permite să automatizați aproape orice doriți în ceea ce privește interacțiunea mouse-ului/tastaturii.

Unele chestii ale mouse-ului pot deveni complicate atunci când singura modalitate de a le spune cu adevărat ce doriți să faceți clic este o coordonată X, Y, dar pentru automatizarea unor sarcini complet arbitrare pe o mașină Windows, aceasta face truc.

Asa cum am spus, ele nu sunt neaparat destinate scopurilor de testare, deci nu sunt instruite pentru conventii de testare unitara. Cu toate acestea, le folosesc tot timpul pentru a automatiza lucruri care nu sunt legate de testare.

0
adăugat

Consultați https://github.com/TestStack/White și http://nunitforms.sourceforge.net/ . Am reușit să folosim proiectul alb.

0
adăugat

Aceasta este ceea ce căutam.

Consultați http://www.codeplex.com/white și http://nunitforms.sourceforge.net/ . Am reușit să folosim proiectul alb.

0
adăugat