PHP/cURL pe Windows install: "Modulul specificat nu a putut fi găsit."

Rulez PHP 5.2.3 pe Windows 2000 Server cu IIS 5. Încerc pentru a obține funcția cURL, așa că în fișierul php.ini , am această linie:

extensia_dir = "F: \ PHP \ ext"

Și mai târziu, am:

extensie = php_curl.dll

Fișierul F: \ PHP \ ext \ php_curl.dll există, dar când încerc să rulez orice PHP script, primesc acest lucru în jurnalul de erori:

PHP Avertisment: PHP Startup: Imposibil de încărcat biblioteca dinamică "F: \ PHP \ ext   \ php_curl.dll "- modulul specificat nu a putut fi găsit.    în Necunoscut pe linia 0

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Problema rezolvata!

Deși mesajul de eroare a spus Modulul specificat nu a putut fi găsit , acest lucru este puțin înșelător - nu este că nu a putut găsi php_curl.dll , ci mai degrabă 't găsi un modul care php_curl.dll este necesar. Cele două DLL-uri necesare sunt libeay32.dll și SSLeay32.dll .

Deci, trebuie să puneți cele 2 DLL-uri undeva în PATH (de exemplu, C: \ Windows \ system32 ). Cam despre asta e.

Cu toate acestea, chiar și asta nu a funcționat inițial pentru mine. Așa că am descărcat zipul Windows al celei mai recente versiuni de PHP, care include toate DLL-urile necesare. Nu am reinstalat PHP, tocmai am copiat toate DLL-urile din folderul "ext" în folderul meu de extensii PHP (așa cum este specificat în variabila extension_dir în php.ini ) și am copiat versiunile libeay32.dll și SSLeay32.dll din descărcarea PHP în directorul meu System32.

De asemenea, am făcut un test, dar nu știu dacă este necesar.

0
adăugat
Iată ce a lucrat pentru mine: stackoverflow.com/a/26368386/25837
adăugat autor J c, sursa
Pentru mine a fost necesar să-l reporniți!
adăugat autor dwbrito, sursa
A trebuit să fac același lucru și cu libssh2.dll .
adăugat autor Gray Fox, sursa
Multumesc @GrayFox De asemenea a trebuit să adăugați libssh2.dll , nu a funcționat numai cu libeay32.dll și ssleay32.dll numai.
adăugat autor Mario Werner, sursa

Continuam sa am aceeasi problema, desi am facut sugestia de mai sus si multi altii sugerati pe internet

Ne pare rau, dar acest plugin necesită libcurl să fie activat pe dvs.   server.

Când încerc să activez plugin-ul meu.

Editat: am folosit PHP 5.3.13 a avut win64 windows 7 și nici unul din soln nu lucra pentru mine.

1. Am încercat să copiez libeay32.dll SSLeay32.dll în folderul windows \ system32 nu a funcționat 2. Editat și necomentat ambele fișiere php.ini nu au funcționat 3. Extensiile php_curl activate în PHP nu au funcționat 4. Copiați și înlocuiți de mai multe ori www.anindya.com versiunea de php_curl.dll, dar pare să fi fost descărcarea unei versiuni greșite a acestui lucru. Versiunea care a lucrat pentru mine a fost în secțiunea Extensii curl fixe al doilea fișier php_curl-5.3.13-VC9-x64

Sper că acest lucru va ajuta pe oricine altcineva

0
adăugat
Dacă aveți încă probleme, vă recomandăm să întrebați acest lucru ca o nouă întrebare, menționând că ați încercat deja sugestiile din această întrebare și furnizând mai multe detalii despre situația dvs. De exemplu, ce sistem de operare, server de web, plugin, etc. lucrați?
adăugat autor Derek Kurth, sursa

Sfat este să utilizați WAMP-installer . Totul funcționează. Nu este totuși IIS - deci dacă este important - ar trebui să ignori sfatul meu. ;)

EDIT: Am văzut că ați găsit soluția, așa că am votat-o. +1

0
adăugat
Încă mai trebuie să includeți libeay32.dll și SSLeay32.dll pe calea sistemului atunci când instalați cu xampp. Nu sunteți sigur de programul de instalare WAMP. Dar ceva de care să fii atent.
adăugat autor Josh Smeaton, sursa
Ar trebui să menționăm că folosește Apache în loc să spună doar "nu IIS".
adăugat autor FluorescentGreen5, sursa

libeay32.dll and ssleay32.dll have to be path-accessible for php_curl.dll to work correctly.

In Control Panel -> Search -> Advanced System Settings and use the button Environment Variables.

Sub Variabilele sistemului găsiți Calea adăugați directorul c:/php (sau orice altă cale) și reporniți Apache.

0
adăugat
@elQuique minunat datorită asta mi-a salvat - nu a putut obține cURL de lucru până când am adăugat ENV var!
adăugat autor Alan A, sursa
A lucrat pentru mine. A trebuit să repornească Windows pentru ca modificarea variabilei de mediu să intre în vigoare totuși. Am Apache instalat manual din Apache Lounge, adăugat ca serviciu.
adăugat autor zombat, sursa
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT