Configurarea serverului VisualSVN pentru a utiliza _svn în loc de .svn

Am avut o problemă cu serverul nostru de construire, care nu verifica modificările de la sursa de control, în ciuda recunoașterii că au existat schimbări.

A fost urmărită în directorul de control (nu este sigur ce este numele real), lucrările existente de lucru folosesc _svn. Ștergerea dosarului de lucru a forțat o nouă verificare completă și am observat că acum dosarul de control este .svn. Se pare că inițial rutinele noastre de integrare verificau codul folosind _svn, dar acum utilizează .svn.

Valoarea svn.exe utilizată în timpul integrării este de la serverul VisualSVN Pot seta acest lucru pentru a utiliza din nou _svn?

Cum copiile originale de lucru folosesc _svn Nu stiu! - am folosit vreodată VisualSVN Server și nu am schimbat acest lucru.

Am instalat TortoiseSVN pentru a folosi _svn ca urmare a recomandării că aceasta funcționează mai bine pentru Visual Studio și de asemenea a instalat TortoiseSVN pe serverul de construcție în cazul în care este vreodată necesar. Ar putea fi aceasta cauza?

De asemenea, este necesar acest lucru? Deoarece MSBuild este Microsoft, este recomandat ca și pentru Visual Studio?

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Am folosit .svn cu Visual Studio 2008 și 2005, precum și pe serverul nostru de integrare CC.Net (cu MSBuild) fără probleme. Mi-ar placea formatul .svn.

0
adăugat

Afacerea despre _svn vs. .svn a reprezentat o problemă doar cu proiectele Web din Visual Studio (și sunt destul de sigur că a fost repetat în VS2005 oricum), nu este un lucru general "_svn funcționează mai bine cu VS".

Este, de asemenea, doar o problemă de copie de lucru, nu o problemă repository - adică nu contează dacă unii utilizatori ai SVN folosesc clienți înființați pentru a face _svn, iar unii folosesc .svn - depozitul nu va ști sau nu - ( cu excepția cazului în care într-un fel veți ajunge la o încărcătură a acestor fișiere _svn/.svn verificate efectiv în depozit, ceea ce ar fi confuz în extrema.)

Doar dacă nu aveți dovezi concrete concrete că .SVN vă provoacă probleme, atunci aș rămâne cu asta oriunde puteți.

0
adăugat

http://subversion.tigris.org/svn_1.3_releasenotes.html

     

Necesitatea de a citi "Suportul oficial pentru   Ferestre "_svn" directoare (client și   lingvistice ")

Și trebuie să fiți conștienți de faptul că citiți documentația care are vechime de mai mulți ani, un fapt care ar putea sau nu să fie pertinent.

0
adăugat

Din câte știu, _svn este necesar, deoarece WebApplications au probleme atunci când unul dintre directoarele lor începe cu un punct.

0
adăugat