Plătiți pentru vmware sau utilizați Open Source?

Ce ar trebui să utilizez pentru virtualizarea desktopului meu, vmx, xen sau vmware?

Necesitatea de a lucra la o gazdă Linux sau Windows, pare rău pentru PC-ul virtual

@ Derek Park: Liber ca și în vorbire, nu bere. Vreau să fiu capabil să fac o nouă mașină virtuală din copiile mele licențiate de ferestre, pentru că vmware-ul este cam scump.

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Am folosit vmware de aproximativ 8 ani sau cam asa ceva. În prezent o folosesc pe un Mac și sunt foarte mulțumit de asta. Încă mai am ferestrele vechi 95 în animație suspendată, am boot-o din când în când pentru a-mi arăta copiii minunata de 32M și 256 de culori.

Acestea fiind spuse, ar trebui probabil să le încercați cu mediul și aplicațiile specifice pe care le veți folosi și să vedeți care este cel mai bine pentru dvs.

O caracteristică a vmware-ului pe care îmi place foarte mult este abilitatea de a face instantaneu sistemul. Fac acest lucru înainte de fiecare instalare de software, iar atunci când unul dintre ele merge în ordine, revenim la caseta virtuală în starea de preinstalare. E minunat!

0
adăugat

Am avut doar experiență cu VMware ESX și, deși este un produs destul de scump , este, de asemenea, foarte puternic. Aș fi recomandat cu siguranță dacă aveți resurse. În funcție de nevoile dvs., acestea au, de asemenea, o versiune mai (și mai gratuită), VMware Server .

0
adăugat
vmware ESXi este gratuit
adăugat autor Ferruccio, sursa
0
adăugat
Sunt sigur că are câteva funcții utile. Asta nu înseamnă că alte produse ale VMWare nu sunt, de asemenea, utile.
adăugat autor Derek Park, sursa
Mulțumesc, Jocelyn, pentru clarificarea faptului că ar fi trebuit să folosesc un comentariu, acum patru ani, când comentariile nu au fost puse în aplicare pe Stack Overflow.
adăugat autor Derek Park, sursa
Jucătorul este gratuit. serverul vmware și vxware ESXi sunt gratuite. stația de lucru vmware, care are câteva caracteristici utile, nu este gratuită.
adăugat autor Ferruccio, sursa
jucătorul nu vă permite să vă creați propriile mașini ..
adăugat autor saschabeaumont, sursa
Există modalități de a crea VM-uri, altele decât cele cu server sau cu stații de lucru. De exemplu, easyvmx.com creează fișierele de configurare și VHD pentru dvs., astfel încât să puteți configura o mașină de la zero utilizând numai VMWare Player.
adăugat autor Peter Bernier, sursa

@ChanChan, nu cred că poți pretinde că ești interesat doar de libertate atunci când întrebi dacă ar trebui să "plătești pentru vmware". Sunt obligat să presupun că vorbești despre bani acolo, nu despre libertate. : p

Cu toate acestea, ți-am dat o legătură slabă. VMware Server este gratuit (la fel ca în bere) și va executa Windows VMs foarte bine.

Pentru ceea ce merită, am folosit și Xen și este perfect bun.

Editează: Am recitit acest lucru și sună foarte neplăcut și nepoliticos. Aș vrea să-mi cer scuze, ChanChan, pentru că nu am mai avut grijă de răspunsul meu. (Mi-aș fi cerut scuze într-un mesaj privat, dar nu avem încă.)

0
adăugat

Am incercat VirtualBox, VMWare Server (gratuit) si Virtual PC. Dintre cei trei, VMWare pare să fie cel mai rapid. Ceilalți doi erau prea înceți pentru mine. Singurul lucru pe care nu-mi place despre VMWare este că aveți doar un instantaneu pe vm. Desigur, aș putea obține mai mult dacă am cumpărat produsul VMWorkstation, dar, la 200 de dolari, este mai mult decât îmi pot permite chiar acum.

0
adăugat

Am folosit serverul VMWare în producție de 2 ani acum și am migrat la ESX anul viitor. Pentru desktop, versiunea VMWare gratuită va funcționa bine pentru dvs. Există, de asemenea, un utilitar pentru a converti o mașină existentă într-o felie VM.

0
adăugat

Încercați VirtualBox . Este gratuit, open source și rulează pe Windows, Linux, Macintosh și OpenSolaris.

0
adăugat
+1 pentru VirtualBox. Îl folosesc pe mașina mea Fedora acasă. În general, este destul de bun. Everyonce, într-un timp, mașina mea virtuală se va termina doar cu un statut de Aborted, dar altul decât faptul că nu plângeri. Ea merge bine și face ce am nevoie. Modul fără cusur este, de asemenea, foarte frumos.
adăugat autor Bob, sursa