ViewState este nevalid numai în Safari

Unul dintre site-urile pe care le întrețin se bazează foarte mult pe utilizarea ViewState (nu este codul meu). Cu toate acestea, în anumite pagini în care ViewState este extrablocat, Safari aruncă o eroare "Validarea vizualizării MAC nu a reușit" .

Acest lucru pare să se întâmple numai în Safari. Firefox, IE și Opera se încarcă cu succes în același scenariu.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

You can do that. If an operad O acts on a space X, then the structure maps O(n) x Xn -> X induce homology operations H*O(n) ⊗ H*(X)⊗n -> H*(X). In particular, any path component in O(2) produces a multiplication on H*X, if it's in the same path component as its own image under the symmetric group action it's commutative, if the two composites of it are in the same path component of O(3) it's associative, et cetera.

În special, dacă O este operad asociativ (deci O (n) sunt discrete) atunci această structură se reduce la structura inelului Pontrjagin.

6
adăugat

Primul meu port de apel ar fi să trec prin elementele de pe pagină și să văd ce controale:

  1. Va funcționa în continuare când dezactivez ViewState
  2. Poate fi mutat din pagină și într-un apel AJAX pentru a fi încărcat atunci când este necesar

În caz contrar, și aici este disclaimer - nu am folosit niciodată această soluție pe un site web-orientat - dar în trecut, în cazul în care am vrut să elimine ViewStates masive în aplicații de audiență limitată am stocat ViewState în sesiune.

Ea a lucrat pentru mine deoarece lovitura de memorie nu este semnificativă pentru numărul de utilizatori, dar dacă rulați un site destul de popular, nu aș recomanda această abordare. Cu toate acestea, dacă soluția Session funcționează pentru Safari, puteți detecta întotdeauna agentul de utilizator și puteți să faceți o manevrare adecvată.

0
adăugat

Am făcut o mică cercetare în acest sens și în timp ce nu sunt sigur că este cauza pe care cred că este pentru că Safari nu întoarce setul complet de rezultate (prin urmare, trăiește-l).

Am fost în discuție cu un alt dezvoltator și am găsit următoarea postare pe canalul 9, care recomandă utilizarea serviciului SQL State pentru a stoca imaginea care evită problema postback și dimensiunea paginii.

http: //channel9.msdn .com / Forum / TechOff / 250549-ASPNET-Viewstate-viciate-arhitectura /? CommentID = 270477 # 263702

Se pare că aceasta este cea mai bună soluție?

0
adăugat

În timp ce am secundă de soluție Channel 9, de asemenea, să fie conștienți de faptul că, în unele medii găzduite Safari nu este considerat un browser de nivel superior. Este posibil să fie necesar să o adăugați în browser pentru a utiliza anumite funcții ASP.Net.

Aceasta a fost cauza principala a unor dureri de cap pe care le-am avut pentru site-ul unui client care a folosit controlul meniului ASP.

0
adăugat