sn.exe nu reușește cu mesaj de eroare refuzat de acces

Primesc un mesaj de eroare Access is Denied când folosesc instrumentul nume puternic pentru a crea o cheie nouă pentru a semna un asamblu .NET. Acest lucru funcționează foarte bine pe o mașină Windows XP, dar nu funcționează pe mașina mea Vista.

PS C:\users\brian\Dev\Projects\BELib\BELib> sn -k keypair.snk

Microsoft (R) .NET Framework Strong Name Utility  Version 3.5.21022.8
Copyright (c) Microsoft Corporation.  All rights reserved.

Failed to generate a strong name key pair -- Access is denied.

Ce cauzează această problemă și cum o pot rezolva?


Vă executați PowerShell sau   Prompt de comandă ca administrator? eu   a constatat că acesta este primul loc pentru   arătați până când vă obișnuiți cu accesul utilizatorilor   Control sau prin activarea Accesului utilizator   Control off.

Da, am încercat să ruleze PS și promptul de comandă obișnuit ca administrator. Apare același mesaj de eroare.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

De ce nu aprinzi sysinternals Monitorizarea proceselor prea vezi ceea ce vezi, este primul lucru pe care îl fac întotdeauna când primesc un mesaj de tip refuzat de acces?

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645. aSPX

0
adăugat

Executați PowerShell sau Prompt de comandă ca administrator? Am constatat că acesta este primul loc pentru a te uita până când te obișnuiești cu Controlul accesului utilizatorilor sau dacă dezactivezi Controlul accesului utilizatorului.

0
adăugat
Este controlul utilizatorului Contul Control!
adăugat autor Vercas, sursa

Da, am încercat să rulez PS și   comanda de comandă regulată ca   administrator. Același mesaj de eroare   vine.

O altă soluție posibilă ar fi aceea de a vă oferi accesul la contul dvs. de utilizator la containerul cheie situat la C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Microsoft \ Crypto \ RSA \ MachineKeys

0
adăugat
În Windows 7, calea este C: \ Users \ All Users \ Microsoft \ Crypto \ RSA \ MachineKeys . Este posibil să fie necesar să activați afișarea fișierelor ascunse și de sistem pentru a vedea folderul All Users .
adăugat autor JMS10, sursa
La naiba, doresc să pot da mai mult de +1. Te iubesc atât de!
adăugat autor J.Hendrix, sursa

Doar pentru a actualiza acest lucru un pic: Am fugit în aceeași problemă pe Vista. Utilizatorul meu local de pe PC nu a avut nicio problemă, dar am trecut la un domeniu, iar utilizatorul meu de domeniu (deși avea drepturi locale de administrator) a primit "Accesul a fost refuzat". Am acordat drepturi de acces utilizatorilor domeniului la C: \ Users \ All Users \ Microsoft \ Crypto \ RSA \ MachineKeys

0
adăugat
% ALLUSERSPROFILE% \ Microsoft \ Crypto \ RSA \ MachineKeys
adăugat autor hypersw, sursa
În Windows 7 este C: \ ProgramData \ Microsoft \ Crypto \ RSA \ MachineKeys
adăugat autor djs, sursa