Ce folosești ca o alternativă bună la sistemul de echipă?

Aș dori să analizez ce soluții au pus alte persoane pentru a obține funcționalitatea Team System. Știm cu toții că sistemul de echipă poate fi prețios pentru unii dintre noi. Știu că oferă o mică ediție de echipă cu cinci licențe cu un abonament MSDN, dar ce se întâmplă dacă echipa dvs. este mai mare de cinci sau nu doriți să utilizați Team System?

0
fr hi bn
FogBugz este gratuit pentru 2 utilizatori.
adăugat autor Michael Pryor, sursa
TFS este acum complet gratuit dacă aveți un abonament MSDN;) Nu doar o versiune de grup de lucru. Dacă aveți 5000 de dezvoltatori și toți au MSDN, atunci toți pot folosi TFS. În plus, licența de vânzare cu amănuntul pentru TFS a scăzut dramatic în prețul de ro în jurul valorii de 500 $.
adăugat autor MrHinsh - Martin Hinshelwood, sursa

12 răspunsuri

Am avut o mulțime de succes cu integrarea frumos între SourceGear vault și FogBugz.

MS Build pentru automatizarea construirii îmi satisface nevoile.

0
adăugat
Într-adevăr? Vaul este teribil. Am mereu probleme cu el și este incredibil de depășit. Ceea ce urăsc cel mai mult ... Selectați o opțiune, spuneți ștergeți, Apoi așteptați. Nici măcar nu merge modal. Apoi, între un min sau mai multe mai târziu, dialogul apare. Proiectat de cineva cu abilități reale rău ui. Și integrarea VS, suspinul.
adăugat autor Steve Casey, sursa

Seria de produse Sagegear este o alternativă foarte frumoasă. Vault + Dragnet + Cetatea sunt frumoase, însă dacă nu vă puteți permite toate, Vault + FogBugz este o alternativă destul de decentă.

0
adăugat

Folosesc Serverul VisualSVN pentru controlul sursei, Mingle pentru management de proiect și urmărirea erorilor și Team City pentru integrare continuă. Încă mă obișnuiesc, dar funcționează foarte bine până acum. Aceasta este o configurare gratuită pentru echipele mici. Licențierea Mingle și Team City vor costa bani pentru echipe mai mari.

0
adăugat

Trac

Se pare că este orientat spre proiecte Open Source/Community type, dar funcționează ca un intranet intern pentru dezvoltatori. Acesta integrează un Wiki, un tracker de erori și un browser SVN Source într-un singur pachet frumos și este foarte ușor de configurat.

0
adăugat

Folosesc Cetatea SourceGear pe calculatorul de acasă pentru dezvoltarea personală. Este gratuit pentru un singur utilizator.

0
adăugat

Dezvolt și pe Linux, motiv pentru care am găsit soluția pe care o am. Mă întrebam cum funcționează opțiunile SourceGear în acest sens? Am folosit anterior Vault, ceea ce din experiența mea nu a fost prea rău, dar știu că este în mare parte bazat pe Windows. Cred că am citit la un moment dat că au un client care poate lucra pe Linux, dar nu l-am folosit niciodată. Vreau doar să deschid conversația puțin mai mult, astfel încât oamenii care vin la această întrebare să poată găsi, sperăm, cel mai bun răspuns pentru ei, pe baza dorințelor lor.

În cazul în care clientul Vault poate rula pe Linux și Mac și se execută bine, atunci utilizarea Vault și Fortress va fi cu siguranță răspunsul acceptat ca o alternativă ieftină la System Team.

0
adăugat

Mi-a luat raspunsul din intrebare si l-am postat ca unul din raspunsurile din FAQ-ul StackOverflow.

Iată soluția pe care o folosesc și funcționează excelent:

0
adăugat

Sunt uimit că nimeni nu a menționat gratuit și excelentul TeamCity > produs de la JetBrains. Include:

  • Integrare continuă
  • Gestionarea software-ului Build
  • Managementul proiectelor, monitorizarea și rapoartele statistice
  • Integrarea cu multe IDE-uri, sisteme de control Sourcecode și Cadru de testare

Pentru gestionarea proiectelor/urmărirea erorilor/depozit Git sau Subversion, utilizez și Deblocare ( gratuit pentru mic proiecte personale!)

0
adăugat
Bine, am auzit de TeamCity. Eu nu am folosit-o încă. Mă gândesc cu siguranță la schimbarea.
adăugat autor Dale Ragan, sursa
TeamCity este fantastic. Este ușor de configurat și puternic.
adăugat autor Jamie Ide, sursa
Am folosit TeamCity/git pentru proiecte profesionale și toate proiectele mele open source utilizează TeamCity de la codebetter.com conectat la git și github.com. Și VersionOne pentru ALM, dar în funcție de ce ai nevoie, există o mulțime de alte opțiuni.
adăugat autor Travis, sursa

SVN cu add-on TortoiseSVN face pentru o interfață solidă și ușor de utilizat. WinMerge este un instrument excelent pentru a arunca în acel amestec, de asemenea.

0
adăugat

Seapine CM - Gestionarea problemelor legate de platforma cross-platformă și controlul versiunii

http://www.seapine.com

0
adăugat

For a lightweight & completely free option, you can use Springloops integrated with Basecamp (+ an SVN client).

Notă: Integrarea SpringLoops cu Basecamp nu este disponibilă în configurarea lor gratuită.

0
adăugat

Voi folosi Trac + Subversion. În timp ce nimic nu este perfect, această combinație funcționează destul de bine pentru mine, iar prețul este corect.

Chiar și pentru proiectele pe care le lucrez solo, este bine să ai ambele integrate.

0
adăugat