Care este consensul general privind susținerea Windows 2000?

Care este consensul general privind susținerea Windows 2000 pentru distribuția software-ului? Sunt oamenii care susțin Windows XP SP2 + pentru dezvoltarea de noi software sau este încă prea restrictiv?

0
fr hi bn

8 răspunsuri

Multe computere de la compania mea folosesc Win2k, deci nu am putut renunța cu adevărat. Totul depinde de baza de clienți.

0
adăugat

Cu XP în vârstă de 5/6 ani, cred că majoritatea utilizatorilor de domiciliu o vor folosi, însă mulți utilizatori de afaceri ar putea să o folosească. în totalitate, depinde de publicul țintă. Personal, consider că asistența Windows 2000 este mai degrabă un bonus decât o cerință.

0
adăugat

Aș spune da, deoarece majoritatea au trecut la XP sau Vista, din câte pot spune.

0
adăugat

Its fine by me :) The company i work for (mining and construction) with <15k employees and we don't support Wink2k and have not for a while.

0
adăugat

"OK" este o judecată subiectivă. Va trebui să aruncați o privire la baza dvs. de clienți și să vedeți ce folosesc.

După ce am spus acest lucru, am renunțat la Win2K acum un an fără nici un impact negativ.

0
adăugat

Acest lucru este foarte subiectiv, depinde de cine vinzi.

Dacă este vorba despre Joe, atunci proprietarii Windows 2K vor fi în cel mai bun caz un procent sau două din piața țintă. Dacă este vorba despre militari (care cred că încă mai rulează 2K pe cărțile lor toughbook), atunci ai probleme.

0
adăugat

Nu este doar "OK"; e o idee buna. Orice lucru pentru a încuraja pe cei care rămân în continuare să fie la curent este un lucru bun.

0
adăugat

Cea mai recentă versiune de WinRAR suportă încă Windows 95. Gândiți-vă la asta, de ce este asta? Este pentru că WinRAR rezolvă o problemă extrem de obișnuită - de a despacheta un fișier. Oamenii folosesc în continuare sistemele mai vechi, nu pentru că le plac, ci pentru că sunt forțați de hardware. Dacă faceți un joc video, asigurați-vă că scăpați suportul pentru ceva sub XP SP2, dar dacă realizați un program care rezolvă o anumită sarcină, cum ar fi convertirea unui RTF în PDF, nu văd nici un motiv să nu vă sprijin alte sisteme.

0
adăugat