Publicarea la IIS - cele mai bune practici

Eu nu sunt nou la publicarea pe web, dar sunt nou la publicarea împotriva unui site web care este frecvent utilizat. Anterior, aplicațiile de pe acest server nu au fost lovite foarte des, dar lansăm o cerere de cerere înaltă. Deci, care este cea mai bună practică pentru publicarea pe un server web live?

  1. Este cel mai bine să așteptați până la mijloc din noaptea când oamenii nu vor mai fi (Da, mă pot baza foarte mult că - este un intranet și prin urmare, va avea timp de neutilizare)
  2. Publicați când sunt făcute actualizări noi trunchiul (depinde de construcție succes desigur)
  3. Dacă 2 este adevărat, atunci pare rău dacă cineva folosește acea pagină sau DLL specific și este suprascris.

... Sunt sigur că există o mulțime de locuri minunate pentru acest gen de lucruri, dar nu am folosit termenii de căutare Google potriviți.

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Facem majoritatea actualizărilor noastre în orele mici.

Indiciu util, dacă acesta este un site ASP.NET, indiferent de ora din ziua în care vă lansați, aruncați un fișier App_Offline.htm cu un mesaj care să explice utilizatorilor că site-ul nu funcționează pentru întreținere.

Scott Guthrie are mai multe informații aici:

http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/ 2006/04/09/442332.aspx

0
adăugat

@Nick DeVore a scris:

     

Dacă 2 este adevărat, atunci pare rău dacă   cineva folosește acea pagină specifică sau   DLL și este suprascris.

Nu este o problemă dacă utilizați stack ASP.NET (Webforms, MVC sau rularea dvs.) deoarece toate fișierele aspx se compilează și, prin urmare, nu sunt atinse de serverul de web./bin/folderul este complet umbrit în altă parte, deci bibliotecile din interior nu sunt folosite nici de serverul web.

IIS va aștepta până când toate cererile vor fi terminate (cu toate acestea există un timp de așteptare deși) și apoi va continua cu compilarea (dacă este necesar) și reporniți AppDomain. Dacă s-au modificat doar câteva fișiere, nu va mai fi nici restartul AppDomain. IIS va încărca noi ansambluri (sau compilate fișiere aspx/asmx/ascx) în AppDomain existent.

@Nick DeVore a scris:

     

Ajută-mă să înțeleg puțin acest lucru   Mai Mult. Dă-mi drumul spre locul unde se află   este explicat de la Microsoft. Vă mulțumim!

Încercați Google pentru cuvinte cheie "IIS AppDomain". Am găsit Ce programatori ASP.NET ar trebui să știe despre domeniile de aplicații .

0
adăugat