În Visual Studio trebuie să fii membru al Debug Users or Administrators pentru a începe depanarea. Ce se întâmplă dacă ești, dar nu funcționează?

În mașina mea Windows XP , Visual Studio 2003 2005 și 2008 se plâng că nu pot începe să depanez aplicația web deoarece trebuie să fiu membru al grupului Debug Users sau al Administratori grup. Deci, eu sunt Administrator și am adăugat Utilizatorii Debug doar pentru caz, și încă se plânge.

Lipsită de reformatare a mașinii mele și de la început, a întâlnit cineva acest lucru și a stabilit-o [cu o comandă nedocumentată]?

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Ce utilizatori și/sau grupuri se află în dreptul "programelor de depanare" (sub Assignment of User Rights)? Poate ca acea setare a fost suprascrisa de politica de grup (raspunsul lui Daniel), sau tocmai a iesit din pacate dintr-un motiv. Ar trebui, evident, să includă grupul "Debug Users".

0
adăugat
msdn.microsoft.com/en-us/library /aa290100(v=vs.71).aspx explică motivele pentru diferitele tipuri de erori pe care le puteți obține și de ce apar.
adăugat autor KerSplosh, sursa

Awesome, I'd never really known about the "Administrative Tools -> Local Security Settings -> Local Policies -> User Rights Assignment" under XP. My "Debug programs" policy is set to "Administrators" only, yet trying to debug now just worked and this is several days after installing the .NET framework 3.5, so maybe that installation fixed things in the background.

0
adăugat

Am întâmpinat o problemă ca aceasta și am constatat că a fost o problemă de politică de grup. Există o setare de politică de grup pentru depanare care trebuie activată. Se suprapune faptul că sunteți în grupul potrivit.

0
adăugat

You could try running "VsJITDebugger.exe -p " on the command line. I've had a simalar situation and been able to debug the application using the above.

" VsJITDebugger.exe /? " vă va arăta toate opțiunile.

The PID can be found either in the task manager (view->Select Columns...) or Visual Studio's Attach to Process.

0
adăugat