Cum se utilizează Scrum și Visual Studio fără sistem de echipă

Sunt interesat de posibilitatea de a folosi Scrum împreună cu echipa mea de dezvoltare (da, știu că va fi puțin dureros să treci la ea). Cu toate acestea, nu avem Team System și, probabil, nu putem permite să-l obținem imediat.

Care sunt câteva instrumente posibile pentru a obține o echipă de lucru pe Scrum într-un mediu .NET/Visual Studio fără Team System?

0
fr hi bn

10 răspunsuri

Am fost implicat într-o echipă Scrum de la ultima mea companie și nu are nimic de-a face cu mediul de dezvoltare. Este un proces de dezvoltare a software-ului și adesea există puțină tehnologie în utilizarea procesului însuși (deși un instrument de calcul tabelar va ajuta la urmărirea progresului).

Deci ... aș spune că îngrijorarea ta cu privire la unelte este probabil pierdută, dacă nu înțeleg greșit problema.

0
adăugat

@Jason și @Mike_Stone au dreptate. Scrum nu implică nici un fel de unelte în afară de o bucată de hârtie și un pix la minim. Scrum se concentrează mult mai mult pe ce instrumente folosesc echipele, cum este modul în care echipa comunică și lucrează împreună și cu părțile interesate pentru a acorda prioritate și pentru a se adapta la schimbare.

XP, on the other hand is much more tool and developer oriented, advocating things such as continuous integration, Test driven development, pair programming and the like.

Metodele agile sunt foarte agnostic și sunt foarte pragmatice în acest sens. Utilizați ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Nu aveți nevoie de instrumentul a sau b pentru a fi agile.

0
adăugat

Sunt de acord. Sistemul de echipe este doar un set de instrumente înfășurate în interiorul unui IDE. Visual Studio utilizează în mod implicit MSBUILD, NUnit și orice alt plugin așa cum este selectat. Singura valoare reală este plugin-urile metodologice precum Conchango, care permit prioritizarea și atribuirea numelor de lucru și rapoartele generate ulterior.

Scrumuirea zilnică, tabla albă, excelența și disciplina reprezintă un început foarte bun.

0
adăugat
  • Source control: Subversion
  • Continuous Integration app: Hudson (there are a lot of .NET plugins), easier to use than CruiseControlDotNet
  • Build tool: MSBuild - you'll want to customize the build process, and learning MSBuild is the best way to do this
  • Unit testing framework: the incomparable NUnit
  • Static code analysis: NDepend, FxCop, others?

Notă asemănătoare: SVNStats - un proiect Java care creează câteva rapoarte destul de interesante despre ceea ce sa întâmplat într-un depozit de-a lungul timpului, vă oferă câteva valori destul de numeroase

Deci, MSBuild este cleiul pe care îl veți lansa în diverse etape de dezvoltare sau puteți adăuga cârlige în evenimente care se întâmplă cu depozitul de cod sursă. Aceasta este o listă brută de instrumente/aplicații care vă oferă una pentru una din funcționalitățile oferite de Team System.

Mare lucru despre această listă - cu excepția NDepend, toate sunt gratuite pentru uz comercial și privat.

0
adăugat

obțineți o tablă albă

începerea cu SCRUM nu ar trebui să necesite instrumente - cel puțin, veți avea o întâlnire de planificare la începutul fiecărui sprint, o întâlnire zilnică de standup și o întâlnire de recapitulare la sfârșitul fiecărui sprint.

În întâlnirea zilnică, adunați-vă în jurul tabloului de bord și folosiți-o pentru a urmări starea tuturor sarcinilor și faceți progrese în sprint.

De asemenea, va trebui să urmăriți întârzierea planificării - aceasta se poate face pe hârtie, pe o tablă albă sau în Excel.

0
adăugat

După cum au menționat și ceilalți, SCRUM se poate face fără instrumentele specifice, dar voi arunca stivă Atlassian acolo. Le-am folosit înainte și mi-a plăcut foarte mult:

http://www.atlassian.com

  • JIRA pentru urmărirea/descărcarea problemelor
  • Plugin GreenHopper pentru JIRA pentru googii complete Agile
  • Fisheye/Crucible pentru recenzii online peer-review
  • Confluență pentru colaborare și schimb de cunoștințe
  • Bambus pentru integrare continuă
0
adăugat

Au fost total de acord asupra comentariilor referitoare la Excel. Ești mai bine să începeți astfel. Scrum poate fi un pic de șoc cultural, dacă veniți dintr-o metodologie de cascadă. Asigurarea că echipa dvs. înțelege mai întâi filosofia este mult mai importantă decât unealta pe care o alegeți pentru a o face mai eficientă.

Scrum pare să funcționeze cel mai bine atunci când aveți lucruri tangibile (o notă lipicioasă, o bucată de hârtie) care reprezintă un bun pe care îl construiți. Este simplu, simplu, și toată lumea își poate lua capul în jurul său. Uneori, intenția dvs. sau elementele de muncă însele se pierd sau sunt interpretate greșit atunci când toate sarcinile dvs. sunt extrase prin stocarea lor într-o bază de date undeva, în special atunci când echipa este nouă pentru Scrum.

Chiar acum, echipa mea face Scrum cu Team Team. Este minunat pentru că obținem gratuit rapoarte de management și de echipă. Totuși, și acest lucru este important, cred că am făcut lucrurile mai repede și cu o calitate superioară când am făcut totul cu un corkboard de modă veche, excelează și acest șablon (îmi place acest lucru, îl recomand tuturor celor care o fac pe Scrum):

http://blog.crisp.se/henrikkniberg/2007/12/ 18/1197973740000.html

0
adăugat

Într-adevăr tot ce aveți nevoie este o bucată de software de urmărire a bug-urilor pentru a urmări problemele fierbinți pentru sprintul actual. Ar putea fi chiar o foaie de calcul (nu folosiți o foaie de calcul). SCRUM este o metodologie, http://en.wikipedia.org/wiki/Scrum_(development) și nu necesită într-adevăr sistem de echipă atât de mult încât necesită un manager de proiect bun și o echipă comisă.

0
adăugat

Utilizați Excel pentru a crea o diagramă de burndă drăguță!

Pentru urmărirea elementelor de lucru, bateți o aplicație web rapidă pentru a le înregistra, apoi exportați datele în Excel și gestionați-le acolo.

0
adăugat

În trecut, am făcut proiecte Scrum în TFS cu Visual Studio 2005-2008 și am fost foarte mulțumit de asta. Lucrez acum la un proiect Scrum într-un mediu Linux care folosește Eclipse, ceea ce a dus la trecerea la un alt sistem. Am ales Rational Team Concert (RTC) și mi se pare că se potrivește nevoilor noastre bine.

Am descoperit că RTC este comparabil cu TFS, atât în ​​termeni de funcționalitate, cât și de concepte (ex. RTC utilizează aceeași terminologie a Articolului de Lucru), astfel încât tranziția a fost destul de ușoară. Există un plugin pentru integrarea Visual Studio IDE, precum și o interfață web care oferă diagrame de burndă și alte valori de progres pentru echipele de proiect. Este gratuită pentru până la 10 dezvoltatori, deci este foarte bine pentru echipele mici. Nu sunt sigur care este modelul de stabilire a prețurilor odată ce trebuie să plătiți, dar presupun că este comparabil cu TFS dacă este în concordanță cu alte oferte IBM Rational.

0
adăugat