Cum pot obține caracterele Unicode să se afișeze corect pentru tooltip-ul pentru IMG ALT din IE7?

Am niște japonezi în atributul ALT, dar tooltip-ul îmi arată caracterele urât blocate în tooltip. Restul conținutului din pagină redau corect. Până acum, pare să se limiteze la instrumentele de lucru.

0
fr hi bn

6 răspunsuri

Acest lucru se datorează faptului că fontul utilizat în tooltip nu include caracterele pe care încercați să le afișați. Încercați să instalați un pachet de fonturi care include acele caractere. Mă tem că nu puteți face prea mult pentru vizitatorii site-ului dvs., în afară de a vă implementa o simplă unealtă utilizând javascript.

0
adăugat

Puteți să dezinstalați alt text astfel încât să nu aibă caracterele din el, de preferință prin înlocuirea întregului text cu ceva util (mai degrabă decât doar filtrarea șirului)? Nu este ideal, dar nici nu se afișează caractere rupte, nici nu li se spune utilizatorilor să instaleze un nou pachet de fonturi.

0
adăugat

De unde vine de la intrarea dvs. japoneză? Ar putea fi faptul că este într-un non-unicode (de ex. http://en.wikipedia.org/wiki/ JIS_X_0208 ), în timp ce fișierul dvs. este în unicode, astfel că browserul încearcă să interpreteze caracterele non-unicode ca fiind unicode și devine confuz. Am încercat să arunc împreună un exemplu pentru a vă reproduce problema:

???

Bara de instrumente se afișează corect în IE7 cu pachetul de limbă japoneză instalat.

0
adăugat

În IE și Firefox pe Win2000/WinXP/Vista, cu suportul pentru limba japoneză instalat din opțiunile regionale, aceasta funcționează. Pe Win95/98/ME, a funcționat doar pe un sistem de operare japonez, cel puțin cu IE, din cauza limitărilor în controlul ferestrelor de instrumente Windows în sistemele non-NT. (În ceea ce privește alte răspunsuri care vă ghidează la atributul title: același comportament aplicat cu atributul title).

Cu toate acestea, este posibil ca legătura de fonturi/maparea fontului să nu se lovească dacă nu ați instalat suportul de limbă sau dacă tocmai ați copiat un anumit font în folderul fonturilor. Este, de asemenea, posibil ca alegerea implicită a fonturilor pentru tooltips să nu accepte limba japoneză, deși arhitectura GDI care se leagă de fonturi ar trebui să apară pe Win2000 sau mai sus, cu excepția cazului în care fontul se referă la ceea ce suportă.

Fenomenul "pătrat gol" este de obicei sugestiv pentru o problemă de cartografiere a fonturilor, deși este posibil ca codificarea să fie greșită.

Sunt utilizatorii dvs. vorbitori de limbă japoneză? Această problemă apare într-un sistem cu o localizare locală a sistemului japonez?

0
adăugat

Nu sunt sigur cu privire la problema unicode, dar dacă doriți efectul tooltip ar trebui să utilizați atributul title, nu alt.

Alt este pentru textul pe care doriți să vorbiți ecranatorii și este afișat dacă imaginea nu poate fi încărcată.

0
adăugat

Rețineți că atributul alt nu are intenția de a fi o sugestie. Alt este pentru descrierea imaginii în care imaginea în sine nu este disponibilă. Dacă doriți să utilizați sfaturi de instrucțiuni, utilizați în schimb atributul titlu.

0
adăugat