Există vreo interfață fără text pentru MySQL?

Am o interogare MySQL care returnează un rezultat cu o singură coloană de numere întregi. Există vreo modalitate de a obține API-ul MySQL C pentru a transfera acest lucru ca întreg, de fapt, decât ca text ASCII? De altfel, există o modalitate de a determina MySQL să facă/oricare dintre chestiile API, altele decât textul ASCII. Mă gândesc că acest lucru va salva un pic de timp în sprintf/sscanf sau orice altceva este folosit, precum și în lățime de bandă.

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Probabil că nu ai noroc, ca să fii cinstit. Privind la API-ul MySQL C ( http://dev .mysql.com/doc/refman/5.0/ro/mysql-fetch-row.html , http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/c-api-datatypes.html , uitați-vă la MYSQL_ROW) t pare a fi un mecanism de returnare a datelor în tipul lor real ... bucuriile de utilizare a structurilor presupun.

Puteți implementa întotdeauna un pachet care verifică caracterul de tip MYSQL_ROW ( http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/c-api-datatypes.html ) și returnează o uniune C, dar este probabil un sfat slab; nu face asta.

0
adăugat
MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.