Crearea unui mediu de dezvoltare pentru SharePoint

Nu am atins punctul de acționare în ani. Dacă vreau să configurez un mediu de dezvoltare pentru a ajunge la viteză, ce opțiuni am? Nu am o licență MSDN, este acolo oricum pot să mă duc și să rulez gratuit? (numai pentru dezvoltare)

0
fr hi bn

6 răspunsuri

Aveți nevoie un Windows 2003 Server (sau Server 2008, dar nu am nici o experiență în acest sens), în nici un caz. Puteți folosi, desigur, Visual C# 2005 Express și SHAREpoint Services 3.0 dacă aceasta este țintă.

Dacă doriți să faceți o dezvoltare pe Sharepoint 2007, trebuie să cumpărați o licență SharePoint 2007, care are o taxă destul de mare.

Ca SQL, SQL 2005 Express funcționează bine pentru dezvoltare.

Există un bun articol despre cum să configurați Sharepoint pe un singur server:

http://blogs.msdn.com/martinkearn/archive/2007/03/28/how-to-install-sharepoint-server-2007-on-a-single-machine.aspx

Puteți utiliza o versiune de încercare a Windows 2003 și SharePoint 2007, deși dacă este necesar doar pentru o perioadă limitată de timp (cred că încercările rulează 180 de zile).

0
adăugat
Puteți construi întreaga stivă cu software-ul de încercare (win2003, MOSS, SQL Server, VS2005/08, Designer SP) atâta timp cât proiectul dvs. va fi mai mic de 6 luni ...
adăugat autor marcus.greasly, sursa

Dacă sunteți doar (re-) început în dezvoltarea SharePoint, există o mulțime de valoare doar folosind WSS 3.0 și nu (încă) folosind MOSS 2007. Vocabular de bază va fi exact la fel la nivelul de dezvoltare, și puteți realiza o sumă imensă fără să simțiți că aveți nevoie de MOSS pentru a învăța.

0
adăugat

You can download an Office SharePoint Server VHD from Microsoft. This allows you to run a virtual Windows Server & SharePoint Server on your personal machine using Virtual Server.

Am trecut recent prin acest proces și am scris un articol din blog care descrie cum să configurați un Office SharePoint Server virtual .

0
adăugat

Pachetul de acțiuni este o valoare fantastică, puteți utiliza Windows Server din acesta, precum și din SharePoint Enterprise/Standard.

0
adăugat

Nu există nicio modalitate de a avea o dezvoltare MOSS 2007/WSS 3.0 gratuit, dar Pactul de Acțiune Microsoft este atât de ieftin pentru a obține. :)

Există un blog frumos de citit pentru a obține cerințele și pașii pentru a obține o imagine completă MOSS 2007 în desfășurare aici: Cum se creează o imagine VPC MOSS 2007: întregii 9 de metri .

0
adăugat

You could always download the Sharepoint trial VM here and then install the express version of visual studio.

0
adăugat