Exista vreun motor wiki care sa sustina crearea de pagini prin e-mail?

Vreau să consolidez toate informațiile libere ale companiei în care lucrez într-o bază de cunoștințe. Un wiki pare să fie calea de urmat, dar majoritatea informațiilor relevante sunt îngropate în fișierele PST și ar fi nevoie de vârste pentru a convinge oamenii să traducă manual mesajele e-mail (inclusiv atașamentele) în paginile wiki. Așadar, caut un motor wiki care să sprijine crearea paginii prin e-mail, adică să fie capabil să primească e-mailuri (suport text simplu, html și atașamente) și apoi să creeze pagina corespunzătoare. Sprijinirea indexării fișierelor și căutarea duplicatelor ar fi un bonus imens.

Am încercat cu WikiMatrix , dar nu am găsit ceea ce căutam. Nu m-aș gândi să-mi construiesc propriul motor (împrumut câteva fragmente aici și acolo pentru MIME de decodare ), dar nu cred că este o problemă rară, deci nu există nicio implementare.

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Atât Jotspot, cât și MediaWiki vă permit să faceți acest lucru. Acesta din urmă are suport pentru o mulțime de plugin-uri, dintre care acesta este unul. Formatul este în esență PageTitle @ ceva. Jotspot este o soluție găzduită, unde obțineți propria adresă de e-mail, MediaWiki este găzduită de sine și îi dați o căsuță poștală pentru a monitoriza intrarea.

Articolele sunt atașate paginilor dacă există deja sau este creată o pagină nouă dacă nu. Acest lucru necesită un grad de disciplină pentru convențiile de numire, dar este minunat pentru CC'ing.

Folosim MediaWiki aici și îmi place foarte mult. Are aceleași defecte ca multe alte pachete Wiki (de exemplu, este dificil de reorganizat fără pagini orphaning), dar este la fel de bun, dacă nu chiar mai bine decât alte pachete Wiki pe care le-am folosit.

0
adăugat

Nu știu dacă acesta este exact ceea ce căutați, dar știu că multe dintre produsele 37 Signals acceptă adăugarea de date prin e-mail. Folosesc Highrise pentru a ține evidența o parte din corespondența mea de afaceri și pot să trimită e-mailuri la CC și să se adauge la contactul corespunzător.

0
adăugat