Care este lista de plugin-uri de reîncărcare pentru VS pe care ar trebui să le iau în considerare?

Licența mea pentru Total Tomatoes Visual AssistX este pe cale să expire și nu intenționez să o reînnoiesc. Îl folosesc pentru verificarea ortografiei, dar asta înseamnă. Abilitățile de refactorizare au fost puțin dezamăgitoare. Înainte de a intra doar în Resharper, dar care sunt gândurile tale cu privire la alte posibile pluginuri?

0
fr hi bn

6 răspunsuri

The other major player would be DevExpress and their CodeRush and Refactor products. Found here.

0
adăugat

Ar trebui să aruncați o privire la Visual Studio Gallery , magazinul unic pentru extensiile Visual Studio .

Aici veți găsi o mulțime de extensii pentru Visual Studio în toate categoriile, de la intellisense și refactoring la designeri și constructori de documentație.

0
adăugat

Ați încercat model explorator de cod de produs ?

Este un instrument excelent în Delphi și versiunea vizuală a studioului arată destul de dulce. Incearca totusi sa aflu ce este cea mai buna optiune pentru VS.

0
adăugat

În afară de a încerca Visual AssistX, singurul altul pe care l-am încercat este ReSharper (pe care îl recomand foarte mult). Dacă decideți să mergeți la ReSharper, veți observa probabil că lipsește un cod de verificare a codului de verificare a codului - totuși Agent Pluginul Smith stabilește că.

0
adăugat

MZ-Tools is really good as well.

0
adăugat
Dar unde este suportul refactorizant?
adăugat autor David Kemp, sursa

Odată ce ați intrat în reîncărcare, într-adevăr nu doriți să plecați, sa făcut o sumă masivă pentru a-mi îmbunătăți productivitatea.

Depinde totuși de ceea ce faci. Faci o mulțime de TDD atunci când scrieți teste, scrieți cod, apoi refactor?

Dacă nu sunteți destul de intens în refactoring, atunci vă sugeram să nu reușiți să obțineți cele mai bune rezultate.

Ca plugin pentru un plugin folosesc pluginul RGreatX pentru R #. Este foarte util pentru deplasarea valorilor șirului în fișierele de resurse pentru localizarea software-ului ..... mă economisesc mult timp!

0
adăugat