Accelerarea unui site sau a unei aplicații ASP.Net

Am un Ajax.Net activat de site-ul ASP.Net 2.0. Gazdele pentru site și pentru baza de date sunt în afara controlului meu, așa cum este schema bazei de date. În testarea hardware-ului fac controlul că site-ul funcționează bine pe hardware-ul clientului, există întârzieri vizibile la reîncărcarea sau schimbarea paginilor.

Ceea ce aș vrea să fac este să fac cererea mea cât mai compactă și mai rapidă când o livrez. O idee este să setați datele de expirare pentru toate resursele statice ale site-ului, astfel încât acestea să nu fie rechemate la încărcarea paginilor. Prin resurse vreau să spun imagini, foi de stil legate și fișiere sursă JavaScript. Există o modalitate ușoară de a face acest lucru?

Ce alte metode există pentru a optimiza un site web .Net?

ACTUALIZAȚI: Am rulat YSlow pe site și zonele în care mă ating cel mai greu sunt numărul de fișiere JavaScript și de stil care sunt încărcate (23 de fișiere JS și 5 foi de stil). Toate, dar una (foaia principală de stil) a fost introdusă de Ajax.net și Asp. De ce atât de mulți?

0
fr hi bn

12 răspunsuri

Dezactivați vizualizarea în mod prestabilit, va fi o diferență de noapte și zi chiar și în cele mai simple pagini.

0
adăugat
 1. Script Combining in .net 3.5 SP1
 2. Best Practices for fast websites
 3. HTTP Compression (gzip)
 4. Compress JS/CSS (different than http compression, minify javascript)
  1. YUI Compressor
  2. .NET YUI Compressor

Sfatul meu cel mai bun este să verificați conținutul YUI . Ei au câteva articole minunate care vorbesc despre lucruri precum spioni CSS și au unele biblioteci JavaScript frumos pentru a ajuta la reducerea numărului de solicitări efectuate de browser.

0
adăugat

Resursele statice nu ar trebui respinse decât dacă s-au schimbat. IIS va trimite un cod de răspuns care îi spune browserului să utilizeze versiunea stocată în memoria cache.

0
adăugat

I wrote a blog post about improving ASP.NET page performance this a couple months back. Here are some quick & easy ways -

 • Dezactivați starea de vizualizare
 • Dezactivați validarea evenimentului
 • Implementați compresia HTTP gzip/deflate pentru a reduce dimensiunea răspunsului (numărul de octeți pe care serverul trebuie să îl trimită înapoi clientului)
 • Încercați să optimizați/minimalizați apelurile bazei de date pentru fiecare solicitare
0
adăugat

Cred că într-adevăr trebuie să reușiți să obțineți date/telemetrie perfMon efective din aplicație în timp ce rulează în producție pentru a putea lua o decizie luminată despre ce să optimizați.

Ca un vârf de aruncare, aș fi sigur că aplicația dvs. este implementată ca construcție Release și setați debug = "false" în secțiunea " compilație " a web.config .

0
adăugat

Dacă utilizați Firefox pentru a testa site-ul dvs., este posibil să doriți să încercați o extensie Firefox minunată de la Yahoo! numit YSlow .

Analizează paginile dvs. web și oferă note de la A-F (A fiind cel mai bun și F este cel mai rău) pentru fiecare dintre cele mai bune practici, pentru site-urile web de înaltă performanță. Acesta vă va ajuta să urmăriți elementele site-ului dvs. pe care le puteți optimiza pentru a obține accelerații.

0
adăugat

Se pare că începeți presupunând că problema dvs. este dimensiunea descărcării - aceasta nu este neapărat cazul. Ar trebui să faceți niște experimente cu site-ul dvs. ASP.NET pentru a determina dacă există zone în codul dvs. care cauzează întârzieri nejustificate. Dacă se pare că dimensiunea descărcării nu este problema dvs., va trebui să găsiți modalități de memorare în cache a rezultatelor dvs. (căutați în cache-ul de ieșire, care este o caracteristică ASP.NET) sau optimizați-vă codul.

În orice caz - primul pas atunci când te uiți la o problemă de performanță este mereu pentru a-ți verifica mai întâi ipotezele, apoi hotărăște-te cu privire la un curs de acțiune.

0
adăugat
0
adăugat

De asemenea, ar trebui să vă uitați la cache-ul de ieșire ASP.NET, care poate fi aplicat destul de granular în diferite porțiuni ale paginii dvs.:

http://msdn.microsoft.com/en-us /library/xsbfdd8c(VS.71).aspx

0
adăugat

Ai putea să te uiți la strategiile de caching. Fișierele statice precum CSS (chiar și cele comprimate) și imaginile (chiar și cele optimizate) ar trebui să fie descărcate o singură dată de browser pentru o perioadă de timp.

Combinarea Scirpt pentru AJAX a fost deja menționată, dar nu am observat referirea la ScriptReferenceProfiler MS a lansat pe codeplex pentru a ajuta la a afla ce să combine. Mike Ormond are un punct bun de pornire pe acest .

Un alt sfat dacă faci o mulțime de INSERT-uri în baza de date este să verificați dublu cache-ul discului serverului este pornit. În acest caz, am avut un importator de date care face 1,2 milioane de inserții în timpul unei runde. Au luat 4 ore și s-au schimbat fără să se cacheze. A luat 16 minute cu el.

0
adăugat

Un lucru general atunci când folosiți ASP.NET și Ajax (orice bibliotecă Ajax) este să evitați elefantul paginilor Page_Load și Page_Init (și a metodelor lor de omologare), deoarece acestea vor fi executate la fiecare solicitare Ajax.

Când se spune că aș șterge serios ASP.NET AJAX și folosesc altceva altceva ...

Anthem.NET, AjaxPRO.NET, jQuery sau orice altceva decât ASP.NET AJAX ...

Bineînțeles că voi folosi Ra-Ajax din moment ce acesta este proiectul meu. Dar din nou sunt părtinitoare ...

0
adăugat
conectați mufa plug .... Zzzzzz
adăugat autor redsquare, sursa

You could turn on compression based on your client supporting it. See this article: link text

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com