Visual Studio de configurare Proiect Custom Dialog

I have created a custom dialog for Visual Studio Setup Project using the steps described here

Acum am un combobox în unul dintre dialogurile mele. Vreau să populez combobox-ul cu o listă a tuturor instanțelor SQL Server care rulează în rețeaua locală. Este banal pentru a obține lista de servere ... dar sunt complet pierdut cum să le fac afișate în combobox. Aș aprecia ajutorul dvs. și unele cod ar putea fi, de asemenea, frumos ca eu sunt începător :).

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Cred că va trebui să treceți dincolo de pachetul de configurare și implementare out-of-the-box și să încercați o aplicație terță parte.

Poate doriți să vă uitați la:

Ambele sunt libere; acestea vă pot oferi personalizarea de care aveți nevoie.

0
adăugat

Întotdeauna mi-am găsit dialogurile personalizate în proiectele de instalare a studiourilor vizuale care sunt îngrozitor de limitate și abia funcționale.

În schimb, în ​​mod normal, creez acțiuni personalizate care afișează gui's winforms pentru orice sarcini îndepărtate dificil în timpul configurării. Funcționează foarte bine și puteți face exact ceea ce doriți, creând o acțiune personalizată și trecând peste câțiva parametri.

În ziua de zi am construit o colecție de acțiuni personalizate comune pentru sarcini cum ar fi configarea aplicațiilor și crearea de baze de date/execuție de script-uri pentru a obține limite de dialog personalizate.

0
adăugat
În cele din urmă am trecut la programul de instalare WiX, care este mult mai configurabil, de asemenea, în ceea ce privește interfața utilizator.
adăugat autor kjv, sursa
salut David, cum reușești să te concentrezi pe câștigarea afișării ca acțiuni personalizate. Am încercat metoda ta, dar întotdeauna focalizarea merge la fereastra principală de configurare nu la winform.
adăugat autor Nayana Adassuriya, sursa
@NayanaAdassuriya din memorie, nu am avut niciodata probleme cu focusul, dar amintirea mea din 2008 este oarecum hazey vai!
adăugat autor DavidWhitney, sursa