Creați fișiere PDF din formulare cu mai multe pagini în WebObjects

Aș dori să generez automat documente PDF din WebObjects bazate pe formulare mulitpage. Presupunând că am o clasă care poate asambla formularele conexe (fișiere java/wod) există o modalitate bună de a analiza apoi formularele individaul într-un PDF în loc să meargă pe ecran?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

ScArcher2>>

Am analizat diferite rute pentru crearea de fișiere PDF în zbor, inclusiv FOP și câteva biblioteci Java. Cred că ceea ce am întrebat este dacă cineva a făcut deja acest lucru în cadrul WebObjects. Speranța mea este că cineva familiarizat cu WebObjects ar fi făcut deja acest lucru și ar avea o idee care să mă salveze ceva timp.

0
adăugat

Nu sunt familiarizat cu WebObjects, dar văd că ai java listată acolo. iText este un java api pentru construirea de fișiere pdf. Dacă puteți accesa o java api de la WebObjects, ar trebui să puteți crea pdf-uri în acest fel.

0
adăugat

Răspunsul canonic atunci când a fost întrebat despre PDF-uri de la WebObjects a fost, în general, ReportMill . Este un cadru de generare a documentelor PDF care funcționează foarte mult ca WebObjects și include propriul instrument grafic de creare a PDF-urilor asemănător cu WebObjects Builder și Interface Builder. Puteți lega elementele din fișierele PDF generate în datele dinamice din aplicația dvs., la fel ca și pentru un WOComponent .

Ei au câteva videoclipuri de tutorial pe pagina de produs ReportMill care ar trebui să vă ofere o idee despre cum funcționează instrumentul. Probabil va fi mult mai ușor decât să încercați să lucrați programabil cu FOP.

0
adăugat
0
adăugat

Raportul Jasper Reports a fost adăugat la Project Wonder acum o săptămână:

http://www.wocommunity.org/podcasts/wowodc/2010/IntegratingJasperReports. mov

O discuție despre noul cadru a fost făcută la WOWODC 2010 și a fost înregistrată. Consultați wocommunity.org și lista de discuții despre aceasta în luna octombrie.

0
adăugat