Obținerea de Java și TWAIN pentru a juca împreună frumos

Lucrez la crearea unei aplicații care să scaneze direct de la scanerul TWAIN la un applet Java. Sunt deja conștient de Morena și JTwain , dar costa bani. Am nevoie de libertate. Am reușit să inventez roata cu JNI, dar se pare că probabil că cineva a făcut deja acest lucru ca instrument FOSS.

Cunoaște cineva un instrument gratuit care poate obține un applet Java pentru a citi direct dintr-un scaner TWAIN?

0
fr hi bn

3 răspunsuri

hm. S-ar putea să fiu disponibil un homebrew undeva pe unde să verific, dar deocamdată: La firma noastră, am renunțat practic la această problemă și am implementat o soluție ActiveX (din păcate doar pentru victorie): http://www.chestysoft.com/image/default.asp .

/ mp

0
adăugat

Apelarea API-ului TWAIN din orice altceva decât C/C ++ va fi o durere majoră, se bazează în întregime pe structuri complicate C pe care trebuie să le replicați exact în memorie. Dacă aveți nevoie doar de o scanare destul de de bază, puteți folosi ceva de genul https://github.com/ twall/jna/ pentru a apela DLL-ul meu vechi gratuit "EZTwain Classic" (google pentru eztw32.dll)

0
adăugat

De fapt am cumpărat chestysoft control activeX. A fost folosit timp de aproximativ 3 ani. Funcționează minunat, dar, ca și în cazul tuturor aplicațiilor ActiveX, sunteți limitat la IE. Și acesta este doar pe 32 de biți. Mă uit acum la o abordare flash. Deoarece flash-ul poate capta de la o cameră de ce nu de la un scanner. Dacă îmi amintesc, voi raporta ceea ce găsesc.

0
adăugat
FYI, Flash nu este singura soluție pentru a suporta IE 64 de biți și alte browsere. Web TWAIN dinamic Web acceptă IE 32/64, Firefox, Chrome pe Windows și Mac OS X.
adăugat autor flysakura, sursa