.NET Framework dependență

Atunci când dezvoltați o aplicație desktop în .NET, este posibil să nu aveți nevoie de .NET Framework? Dezvoltă software-ul în .NET un mod preferat de a dezvolta aplicații desktop? Care este cel mai folosit limbaj de programare folosit de companiile de software pentru a dezvolta aplicații desktop?

Este cerința .NET Framework doar asumate bazate pe sistemul de operare Windows pe care l-ați instalat prin urmare, de ce acestea listă cerințele Windows versiune OS?

0
fr hi bn

15 răspunsuri

În continuare puteți dezvolta aplicații pentru desktop-ul Windows folosind C/C ++, eliminând cerințele în cadrul .NET, dar va trebui să vă asigurați că bibliotecile necesare sunt deja în sistem sau că sunt instalate.

Ceva frumos despre framework-ul .NET este că Windows XP SP2 și Vista au runtime-ul runtime-ului 3.0 instalat implicit.

În multe moduri, acesta este "standardul de dezvoltare" al Microsoft și a fost așa pentru un timp. Acest lucru vă permite să nu vă faceți griji pentru a avea o grămadă de biblioteci abordate pe cererea dumneavoastră. Dacă vă lipiți de toate bibliotecile furnizate de .NET, vă sfătuim să vă faceți griji cu privire la implementarea executabilului dvs., care este un remediu pentru durerea de cap mare. Atunci când aveți o grămadă de biblioteci pe care trebuie să le implementați, atunci începeți să rulați la hassles atunci când scrieți actualizări, deoarece trebuie să vă asigurați că aceste actualizări sunt împinse în instalatorul dvs. existent și la toate aplicațiile existente instalate acolo .

În ceea ce privește „preferat“, care tinde întotdeauna să zburli pene uneori, dar sunt tot mai mulți dezvoltatori NET dorit pentru web și desktop la site-urile de vânătoare de locuri de muncă am tendința de a vizita. 8 ^ D

EDIT: Multe mulțumiri lui Orion pentru faptul că mi-a subliniat confuzia asupra cadrelor. Veți obține 3.0 "în poarta dacă sunteți pe XP SP2 sau Vista. Totul altceva va necesita o descărcare sau rularea simplă a Windows Update.

0
adăugat

Cred că încerc să spun asta   când mă uit la cerințele sistemului pentru   anumite programe pe care rareori le văd vreodată   .NET Framework ca o cerință.   Deci, intotdeauna ma intreb cum au ajuns   fără a fi o cerință (dacă   au dezvoltat software-ul în .NET).   Deci, presupun că cel mai comercial   software-ul nu este scris în .NET așa   de aceea pun această întrebare.   Sper că a rezolvat unele lucruri.

Nu am numere, dar am să ghicesc că, de vreme ce majoritatea oamenilor afară rulează XP și Vista pe desktop-urile lor, listarea cadrului .NET este necondiționată, mai ales dacă vizează cadrul 2.0 în cererea în sine. Înapoi în zi, câte aplicații ați văzut că a spus "necesită vbrun50.dll" sau ceva în această privință, deoarece a fost pus în instalările Windows implicit?

În plus, este ceva mai puțin "înspăimântător" pentru cei care nu sunt foarte plini de computer. Tot ce doresc să facă este să descarce, să instaleze și să ruleze aplicația. Câteva dintre aplicațiile pe care le am acolo necesită cadrul 2.0 și eu fac niște oameni care întreabă ce este asta și cum o obțin și mă costă ceva? Răspunsul tipic pe care-l dau este "Dacă rulați XP sau Vista, nu este nimic de îngrijorat" și par să le placă acest lucru.

0
adăugat

Lucrul frumos în ceea ce privește cadrul .NET este că Windows XP are biblioteca runtime-cadru 2.0 instalată implicit

De cand? A trebuit să spun o mulțime de utilizatorii noștri de Windows XP să-l instaleze. Da, puteți să-l trageți prin actualizarea ferestrelor, dar sunt destul de încrezător că este o instalare opțională și nu ceva care se întâmplă automat.

iar Vista are 3.5 instalat

Nu, a fost instalat 3.0. Obțineți WPF, dar nu obțineți linq

0
adăugat

Mono Has a Windows release, if you absolutely have to avoid dependency on .NET.

Orice modalitate de a vă uita la el, va fi nevoie de un runtime compatibil .NET pe orice computer pe care se execută aplicația. Deci, dacă doriți să evitați complet .NET, va trebui probabil să distribuiți programul de lucru Mono împreună cu aplicația.

0
adăugat

Vă recomandăm să utilizați "Deplasare ClickOnce" , ceea ce face foarte ușor să adăugați bootstrapping .Net 2.0, 3.0 și/sau 3.5 instalatori redistribuiți în aplicația dvs. Trebuie doar să dați clic pe o casetă de selectare din proprietățile proiectului dvs., iar programul de instalare va detecta automat dacă a fost instalat cadrul prealabil și îl va instala dacă nu.

Nu este potrivit pentru fiecare situație, dar dacă puteți profita de ea, poate fi destul de slick.

0
adăugat

Cea mai bună practică pentru distribuția de aplicații .NET constă în faptul că programul de instalare este în mod bootstrapped cu programul de instalare .NET Redistributable pentru cadrul necesar, astfel încât dacă cadrul necesar nu este încă instalat (de exemplu, aveți nevoie de 3.5 în Windows XP) pune-l înăuntru.

.NET Runtime este suficient de mică pentru o instalare care este fezabilă (este în jur de 24MB pentru .NET 2.0, nu au verificat cât de mare este .NET 3.5).

0
adăugat

Remotesoft offers a linker - $1250 for a single developer license: http://www.remotesoft.com/linker/index.html

If your application will run on Mono (and Mono's Winform desktop support is pretty good now), you can package your app as a Mono bundle, which is a single executable. There are two options - the default includes the runtime but doesn't static link to it, the other staticly links you to the Mono runtime. The reason you might not want to static link is that it would put your application under the LGPL; bundles that aren't static linked (still just a single exe) don't have that requirement. http://www.mono-project.com/Mono:Runtime#Bundles

0
adăugat

Nu puteți rula o aplicație .Net fără cadrul .Net. Cadrul are grijă de unele dintre sarcinile mai obositoare de fond, astfel încât să nu puteți rula aplicația fără cadru.

0
adăugat

Cred că ceea ce încerc să spun este că atunci când mă uit la cerințele de sistem pentru anumite produse software, rareori văd NET Framework ca fiind o cerință. Deci, intotdeauna ma intreb cum au ajuns fara sa fie o cerinta (daca au dezvoltat software-ul in .NET). Deci, presupun că majoritatea software-ului comercial nu este scris în .NET, de aceea pun această întrebare. Sper că a rezolvat unele lucruri.

0
adăugat

Pe platforma Windows folosind .NET este modul preferat de a dezvolta aplicații desktop. Modelul WinForms de .NET este o modalitate de a dezvolta aplicații tradiționale sau grosiere ale clienților, Windows Presentation Foundation .NET fiind cea mai recentă tehnologie de la MS.

0
adăugat

Cred că încerc să spun asta   când mă uit la cerințele sistemului pentru   anumite programe pe care rareori le văd vreodată   .NET Framework ca o cerință.   Deci, intotdeauna ma intreb cum au ajuns   fără a fi o cerință (dacă   au dezvoltat software-ul în .NET).   Deci, presupun că cel mai comercial   software-ul nu este scris în .NET așa   de aceea pun această întrebare.   Sper că a rezolvat unele lucruri.

Multe aplicații dezvoltate cu C ++/MFC pentru desktopurile Windows necesită o versiune specifică a DLL-urilor runtime MFC, chiar dacă este posibil să nu fie enumerate explicit ca o cerință. Cred că același lucru devine adevărat cu aplicațiile care necesită .NET.

De exemplu, aplicația lucrez pe navele cu fișiere redistribuibile pentru .NET și versiunea specială a MFC pe care o cerem, precum și o serie de alte componente necesare. Programul nostru de instalare va instala orice componente care nu sunt instalate pe sistemul utilizator. Fiecare lansare în ultimii ani a folosit mai mult .NET decât versiunea anterioară.

Nu cred că este corect să presupunem că majoritatea software-urilor comerciale nu utilizează .NET doar pentru că nu este listată ca o cerință. Nu cred că poți să presupunem cu exactitate ceva de la asta.

0
adăugat

Este posibil să nu se solicite .NET Framework; există câteva companii care vinde (pentru mii de dolari, mintea ta) soluții care vă vor permite să faceți acest lucru. Acestea sunt hacks complete, cu toate acestea, și nu sunt acceptate de Microsoft.

Modul în care dezvoltați aplicații desktop (de ex., Folosind .NET sau nu) depinde de cerințele dvs. Nu există un mod preferat.

Cea mai folosită limbă este probabil C #.

0
adăugat
Mă întreb de ce a fost votat acest lucru, în timp ce acesta este răspunsul corect.
adăugat autor chrissie1, sursa

Am făcut niște programări în .NET (folosind C #) și mi-am dat seama că de multe ori am dorit mai mult control asupra unui număr de controale. Aceste cunoștințe necesare au fost extinse dincolo de cadrul .NET.

De exemplu, când lucram cu controlul WebBrowser pentru a produce un instrument de testare automatizat pentru aplicațiile web, am realizat că există anumite situații care au necesitat operatori de gestionare a evenimentelor de la controlul axWebBrowser de nivel inferior și documentația a fost insuficientă/Conceptele COM Interop. Deci, probabil că ați avea cunoștințe despre COM ar putea fi folositoare?

0
adăugat

Cred că dacă ați reușit să faceți ceva ca să legați în mod static cadrul .NET, astfel încât să nu trebuiască să îl dezvoltați, atunci ați fi în contradicție cu EULA pe care microsoft le furnizează!

Este prețul pe care trebuie să-l plătim pentru a avea o experiență atât de bogată în dezvoltatori! Merită atunci când luați în considerare dificultatea de a reveni la programarea MFC!

0
adăugat

Da, puteți construi o aplicație construită în dot NET fără a utiliza cadrul. Puteți utiliza un program ca ESS dotNET FuZe pentru a încorpora orice dll, inclusiv dll-urile de framework în aplicație. EXE care rezultă nu mai are nevoie de un cadru.

Accesați acest link: http://essaver.net/fuze.html pentru a arunca o privire la FuZe.

0
adăugat