Cum se execută scripturi de shell de la distanță din paginile ASP?

Trebuie să creez o pagină ASP (clasică, nu ASP.NET) care rulează scripturi de shell de la distanță pe un server UNIX, apoi captează ieșirea în variabile în VBScript în interiorul paginii.

Nu am mai făcut niciodată ASP sau VBScipt. Am incercat sa fac Google aceste lucruri, dar tot ce gasesc sunt referinte la scripturile de la distanta de server, nimic concret.

Aș putea folosi cu adevărat:

  1. Un exemplu elementar despre cum se poate face acest lucru.
  2. Orice alte alternative mai bune pentru a realiza acest lucru într-un mod sigur.

Există variante gratuite/open source pentru aceste biblioteci? Orice exemple?

0
fr hi bn

2 răspunsuri

În cazul în care script-urile shell-ului rulează în mod normal pe o sesiune telnet, atunci puteți afișa raze și analiza răspunsurilor. Există componente comerciale COM, cum ar fi biblioteca telnet Dart: http://www.dart.com/ pttel.aspx care te-ar lasa sa faci asta.

Either that or you could roll your own using AspSock http://www.15seconds.com/component/pg000300.htm

0
adăugat

@Pascal, din păcate nu știu despre nici o alternativă F/OSS. De obicei, cumpărăm doar aceste tipuri de biblioteci, cu condiția să nu fie extrem de scumpe și, de cele mai multe ori, costul să fie inclus în costul total al proiectului.

Dacă ați avea .NET pe server, ați putea construi o componentă înfășurată în COM pentru a face ridicarea greoaie în jurul System.Net.Sockets.TcpClient. Doar un gand.

0
adăugat