Apache luând 20 secunde pentru a începe să rulați scriptul CGI

Orice idei despre motivul pentru care serverul meu Apache/2.0.49 întotdeauna așteaptă 20 de secunde de la primirea unei cereri care este executată utilizând un script cgi-bin pentru a începe să ruleze acel script?

Serverul răspunde imediat la cererile HTTP normale care utilizează numai fișiere statice, dar întotdeauna durează 20 de secunde pentru a răspunde la solicitările cgi-bin. Am folosit tcpdump la timp sosirea cererii și a tipărit timpul de la începutul scriptului pentru a determina că întârzierea se află între cele două evenimente.

I can't see anything in the configuration that relates to 20 seconds. The server runs Red Hat Linux 3.3.3-7 & I'm pretty sure that it used to respond to cgi-scripts immediately, but am unsure when it started being slow & what might have changed to cause that.

Vă mulțumim anticipat pentru orice ajutor/sugestii pe care ați putea să le oferiți.

4
CGI începeți, poate că are unele dependențe și are nevoie de timp pentru a încărca totul?
adăugat autor YvesR, sursa
Vă mulțumim că ați răspuns. Este un script simplu bash și primul lucru pe care îl face acum este să tipăriți timpul și întârzierea este între cererea GET primită și prima linie a scriptului.
adăugat autor user1462740, sursa

1 răspunsuri

Am avut o problemă similară cu serverul nostru Apache care rulează PHP, dar numai cu un anumit client, în cele din urmă sa dovedit că PHP încerca să preia un fișier de la un server la distanță, dar nu avea conectivitate, după 20 de secunde PHP "a renunțat" și fluxul a fost finalizat. Ar trebui să încercați să căutați codul dvs. pentru ceva similar.

1
adăugat