MS Team Foundation Server în medii distribuite - sugestii sfaturi de trucuri necesare

Este cineva acolo folosind Team Foundation Server în cadrul unei echipe distribuite geografic? Suntem în Marea Britanie, încercăm să lucrăm cu o echipă din Australia și găsim destul de greu.

Principalele noastre două aspecte sunt:

  1. Lucrurile sunt verificate pentru noi, fără ca noi să ne întrebăm mai târziu.
  2. Chiar și atunci când se folosește un proxy, cel mai mult lucru ia ceva timp să se întâmple.

O mulțime de lucruri foarte enervante, cum ar fi acest lucru, ne întăresc arterele, ne opresc de la livrarea codului și creăm sincer o experiență de utilizator asemănătoare cu împingerea siropului de aur într-o dună de nisip.

Este oricine acolo, folosind TFS în acest mod, zilnic cu succes (relativ)?

Dacă da, aveți vreo sugestie, sfaturi, trucuri sau amuzamente care merită să fie cunoscute?

P.S. Actualizarea la CruiseControl.NET nu este o opțiune.

0
fr hi bn
Folosesti TFS 2005 sau 2008. Deoarece 2008 a facut un imens imbunatatire a proxy-ului. Pe lângă noul pachet service, au fost fixate câteva bug-uri. Lasă-mă să știu că mă va ajuta pe unde să încep, pentru că am folosit proxy-ul și nu am avut probleme. Cel mai important lucru pe care l-am găsit este că conexiunea la internet dintre proxy și TFS trebuie să aibă o latență scăzută. De asemenea, am constatat că uneori un proxy este doar cea mai bună soluție dacă lucrați pe două domenii AD diferite. Dacă sunteți pe aceleași, configurați o conexiune VPN sau o altă conexiune securizată între cele două
adăugat autor Nick Berardi, sursa
Casele de marcat aleatoare sunt Visual Studio, dacă cineva face o descoperire și să o înlocuiască verifică toate fișierele necesare. Dacă un fișier de cod are sub-fișiere, acesta verifică toate sub-fișierele. Efectuați un test, fișierul vsstest este verificat. Și mai departe și așa mai departe. De asemenea, trebuie să vă amintiți ce sunt recomandate de Microsoft. Ei găsesc minimul, văzând cât de scăzut pot scădea resursele sistemului înainte de a vă împușca. Cred că Windows Vista recomandat RAM este de aproximativ 512 MB. Evident, știm cu toții că orice lucru sub 2 GB va fi dureros. Deci, esti
adăugat autor Nick Berardi, sursa
@Nick Berardi Folosim anul 2008. Timpul de ping este de ~ 310ms, care este chiar sub recomandat maxim de 350ms . Este cam la fel de bun ca și Marea Britanie și Australia. Presupun că tunelul pe planetă ar putea ajuta, s-ar rade aproximativ 100 de milimetri, dar nu cred că bugetul va fi aprobat. :-) Crezi că va fi o problemă din cauza asta? Putem să trăim cu asta, dar care este înțelegerea cu plăcile aleatoare?
adăugat autor Iain Holder, sursa

3 răspunsuri

În mod cert, faceți upgrade la TFS 2008 și Visual Studio 2008, deoarece este versiunea "v2" a Team System în orice mod. Fixă o mulțime de probleme mici și mijlocii.

În ceea ce privește "lucrurile fiind verificate aleatoriu", aceasta este aproape întotdeauna datorită faptului că Visual Studio decide să editeze fișiere în numele dvs. Încercați să obțineți cele mai recente date din Team Explorer, fără nimic deschis în Visual Studio și să vedeți dacă acest comportament persistă. Pun pariu că nu va fi!

Serverele TFS multiple reprezintă o idee proastă. Asigurați-vă că proxy-ul dvs. este configurat corect, deoarece cache-urile GET repetate. Acestea fiind spuse, TFS este un model conectat la server, deci va fi întotdeauna un pic mai lent decât sistemele de control sursă "offline".

De asemenea, dacă ați putea să vă modificați întrebarea pentru a conține mai multe plângeri sau detalii specifice, aceasta ar ajuta - chiar acum este foarte vagă, deci nu pot răspunde foarte bine.

0
adăugat
@IainMH Ca și Jeff, serverul de configurare proxy trebuie să fie optimizat pentru practicile dvs. individuale la locația dvs. Configul implicit nu funcționează aproape niciodată pentru majoritatea oamenilor. Probabil ar trebui să aruncați o privire la Gestionarea conexiunilor la distanță din MSDN. De asemenea, găsesc acest articol și testarea și gestionarea performanței cache .
adăugat autor Nick Berardi, sursa
N-ar mai fi mai recente de la Team Explorer să ocolească proxy-ul? Am încercat să adaug un proxy și nu-i place. Poate că soluția este de a face prima dată ultima zi a zilei prin Team Explorer și apoi folosiți proxy-ul pentru restul. Presupun că ar fi timpul să faci ceai și să ai o întâlnire agilă în picioare.
adăugat autor Iain Holder, sursa

Folosim TFS cu o echipă oarecum distribuită - nu sunt prea departe, ci se conectează printr-o VPN lentă și nesigură.

Pentru prima dvs. problemă, obțineți cea mai recentă dată la efectuarea plății nu este comportamentul implicit. (Iată o explicație ) Există un add- in care o va face pentru tine, totusi.

Iată fluxul de lucru care funcționează pentru noi:

  1. Obțineți cele mai recente
  2. Construiți și verificați că nimic nu este rupt
  3. Muncă (modificări pendinte)
  4. Obțineți ultimele informații din nou
  5. Faceți față conflictelor de îmbinare
  6. Construiți și verificați că nimic nu este rupt
  7. Verificați

[edit] OK looks like you rephrased this part of the question. Yes, Jeff's right, VS decides to check some files out "for you," like sln and proj files. It also automatically checks out any source file that you edit (that's what you want though, right? although you can change that setting in tools > options > source control)

Proxy-ul se pare ca dureaza un timp pentru a ajunge rampat (nu-l folosim), dar odata ce a cached cea mai mare parte a copacului ar trebui sa fie destul de rapid. Poți să faci niște monitorizări și să găsești blocajele?

Orice altceva vă dă necazuri, altul decât obținerea celui mai recent check-out și viteză?

0
adăugat

Din înțelegerea mea puteți avea mai multe servere de aplicații TFS în diferite locații. Ele pot fie să vorbească la același server SQL, fie să utilizeze oglindirea SQL Server. Având propriul dvs. server TFS local va accelera probabil timpul de dezvoltare.

0
adăugat
Acest lucru nu funcționează, deoarece face ca managementul conflictelor să fie un coșmar. Deoarece conflictele sunt fuzionate pe partea clientului și apoi verificate nu pe server. Deci, atunci când mergeți la sincronizarea bazelor de date pe care le rulați în probleme. De asemenea, având mai multe servere TFS este de asemenea o problemă, cu excepția cazului în care acestea au fost rezolvate recent, deoarece totul din baza de date se bazează pe domeniul serverului TFS inițial instalat.
adăugat autor Nick Berardi, sursa