Puteți să vă recomandați un bun browser de baze de date pe .NET pentru SVN?

Dispunem de un depozit SVN care rulează pe un server Windows și vreau să corectez documentația internă, modificările caracteristicilor, bug-urile și așa mai departe la modificările de cod.

Am descoperit că WebSVN este uimitor de lent - depozitul este prea mare pentru el (cred că).

Echipa care o folosește este în primul rând codificarea în C#, iar în timp ce unii au experiență în alte limbi, aș dori într-adevăr un instrument pe care oricine din echipa îl poate menține.

Majoritatea instrumentelor pe care le-am văzut se bazează pe PHP, Java, Python etc. Toate limbile pe care echipa le-ar putea învăța, dar aș prefera ceva care să utilizeze abilitățile pe care le avem deja.

Can you recommend a good web-based repository browser for SVN, ideally one that uses ASP.NET, SQL Server and that runs on IIS?

0
fr hi bn

6 răspunsuri

Repozitorul dvs. Subversion este găzduit în interiorul Apache (mai degrabă decât svnserve)? Dacă da, iar nevoile dvs. sunt foarte simple, puteți accesa depozitul direct printr-un browser web. Luați adresa URL a repozitorului, plop-o în browser și veți vedea o interfață foarte rudimentară de navigare web (practic interfața de navigare a folderului Apache încorporată). Nu este destul de frumos, dar funcționează pentru legarea de bază la fișierele de depozitare, dacă acest lucru este tot ce aveți nevoie.

0
adăugat
Sunt conștient de asta, dar m-am gândit că vă permite doar să răsfoiți cea mai recentă versiune. Vreau să arăt diferențe. Știți cum să afișați diferențe de fișiere cu serverul SVN vizual?
adăugat autor Keith, sursa

Nu pentru a promova reinventarea roții, dar inițial am scris propriul browser web SVN folosind

svn log --xml

comandă și apoi doar un parser xml în orice limbă folosesc. Eu nu folosesc. Nu, dar nu ar trebui să fie prea greu.

0
adăugat

Folosesc Depozit , așa cum a subliniat deja Lubos, și funcționează foarte bine. M-am uitat la un moment dat pentru o versiune .NET, dar nu am reușit niciodată să o găsesc. De asemenea, am fost într-un moment în care am vrut să mă perfecționez ca programator, învățând o nouă limbă, și m-am aventurat în învățarea lui ruby și ruby on Rails . Acum, programez atât în ​​.NET cât și în Ruby. Oricum, așa am fugit în Depozit.

Am Warehouse instalat pe o mașină Linux care rulează ediția de server Ubuntu, nginx pentru serverul HTTP și cluster mongrel . Nici nu am încercat să-l instalez pe Windows și mă bucur că nu am făcut-o. Warehouse cere ca legăturile svn-ruby să funcționeze și acest tip săraci a descoperit calea cea grea.

Știu că căutați o aplicație .NET, dar m-am gândit că aș da cei doi cenți pe Warehouse și sper că nu o renunțați doar pentru că nu rulează în .NET. De asemenea, am vrut să vă informez să nu instalați Warehouse pe Windows, dacă ați decis să faceți o fotografie.

0
adăugat
Codul Warehouse este acum pe github.com/entp/warehouse
adăugat autor Filip De Vos, sursa

Acesta nu este neapărat răspunsul la întrebarea dvs., dar se pare că cele mai multe alte răspunsuri menționează și soluții similare, așa că cred că merită acest lucru.

http://ifdefined.com/doc_bug_tracker_subversion.html

Este un proiect open source numit BugTracker.NET. Este în primul rând un instrument de urmărire a problemelor (unul pe care îl folosim bine aici), dar include integrarea Subversion cu, printre altele, capacitatea de a vizualiza diferențele. Nu am implementat acea piesă, dar arată destul de drăguț de fotografiile de pe ecran.

Este bazată pe IIS/MSSQL, deci este o soluție Windows-friendly. Am descoperit că este solid, dacă este ușor de configurat.

Nu este un browser de stocare brut, dar este aproape și atinge unele dintre celelalte calități pe care le căutați.

0
adăugat

Have a look at http://warehouseapp.com

Este stiva Mongrel/Ruby/MySQL (ar trebui să funcționeze pe Windows, deși)

dar vreau să evit instalarea   MySQL și ruby pe server.

Știu (folosesc și eu stack-ul C #), însă piața de clienți SVN pe care se găsește pe web este o mică nișă care poate fi considerată destul de bună chiar și în alte limbi. MySQL nu mușcă, iar instalarea lui ruby este o comandă de tip x-copy. Înțeleg de ce nu doriți să vă stricați serverul cu software suplimentar, dar dacă sunteți în regulă pentru a găzdui depozitele SVN cu terțe părți, veți obține o interfață web frumoasă fără probleme de întreținere.

Folosesc http://unfuddled.com (acestea au, de asemenea, unele API de bază pentru a se conecta dacă este necesar).

Să nu promoveze reinventarea roții,   dar am scris inițial propriul SVN web   browser folosind svn log - xml   comanda

Aceasta este de fapt o idee bună. De asemenea, parsăm o ieșire formatată în format xml în timpul procesului meu de construire automată, însă crearea unui browser SVN plin de suflet este un fel de depășire deoarece acum nu trebuie să mențineți niciun proiect primar, ci și instrumentul. Dar, din nou, programatorii ne place să creeze instrumente care să ușureze lucrul la proiectele noastre primare.

Browserul ASP.NET SVN suna ca o idee promițătoare open source, oricine dorește să înceapă să lucreze la ea? Aș contribui.

0
adăugat
Am scris începutul unui browser ASP.NET SVN utilizând același cadru pe care ANKH îl folosește. A fost foarte lent la interogarea contului meu wuns.net SVN, așa că am construit un pic de caching în ea. Nu este încă AJAX și pur și simplu în format prototip, dar ar fi bucuros să înceapă ceva pe codul google.
adăugat autor Chris S, sursa
din păcate mi-am pierdut interesul față de SVN de când am scris anul trecut. este aproape amuzant cum se schimbă lucrurile în lumea IT atât de repede.
adăugat autor lubos hasko, sursa

Nu este bazat pe web, dar dacă echipa dvs. utilizează TortoiseSVN, există un browser excelent pentru repozitori acolo. Faceți clic dreapta pe contul local și selectați TortoiseSVN/Repo-Browser.

0
adăugat
Asta e minunat, dar este bazat pe desktop. Eu cer pentru web based.
adăugat autor Keith, sursa