nu poate afișa pagina de pornire a tomcatului 6 în eclipsă

Fac un proiect în JSP. Eu folosesc IDE și tomcat 6.0.35.

Când fac clic pe primul meu .jsp și spun că rulez pe server, rulează bine. Dar dacă dau doar adresa URL localhost: 8080 pe server nu se poate afișa pagina de pornire a tomcat-ului.

De asemenea, când încep să folosesc linia de comandă, afișează pagina de pornire a tomcatului, dar nu poate afișa primul meu .jsp. Se dă o eroare precum: Resursa solicitată (/project/first.jsp) nu este disponibilă .

0
nu am vrut să rulez proiectul meu numai în browser și nu rulează pe browser .. dacă scriu adresa URL HTTP://localhost: 8080 pe tomcat browser-ul începe, dar proiectul meu nu rulează pe el
adăugat autor user1372442, sursa
@ user1372442 Apoi, implementați-vă proiectul pe Tomcat.
adăugat autor Dave Newton, sursa
Ei bine, de ce ați dori să vedeți pagina de pornire a tomcatului dacă lucrați numai la proiectul dvs. și la fișierele din cadrul acestuia?
adăugat autor adarshr, sursa

2 răspunsuri

În general, Tomcat folosit pentru lansarea aplicației nu va avea un context implicit ROOT , ci va folosi aplicația ca context rădăcină ( cu excepția cazului în care specificați în mod explicit un context).

Când îl porniți din linia de comandă, probabil că aplicația dvs. nu a fost implementată în Tomcat , a fost eliminată de IDE sau nu accesați pagina JSP în contextul corect al aplicației.

0
adăugat
dar im dezvolte proiectul meu pe mașină numai, atunci de ce să desfășoare?
adăugat autor user1372442, sursa
a făcut u înseamnă că ar trebui să fac dosarul de război al proiectului meu și apoi să-l desfășoare la tomcat?
adăugat autor user1372442, sursa
OK, funcționează acum, dar încă am o întrebare este faptul că de ce nu funcționează fără a implementa? De ce serverul în imposibilitatea de a găsi prima pagină.jsp chiar și calea dată este, de asemenea, corectă.
adăugat autor user1372442, sursa
@ user1372442 Da. În cazul în care Tomcat nu este relevantă; implementarea se desfășoară.
adăugat autor Dave Newton, sursa
@ user1372442 Pentru că dacă nu o implementați, aplicația dvs. nu există. Este ca și cum ai întreba "de ce nu pot mânca acest sandwich care nu există?".
adăugat autor Dave Newton, sursa

Verificați permisiunile pentru directorul dat. Încercați cu permisiuni complete.

Și de modul în care am avut aceeași problemă atunci când directorul web implicit pe Apache era diferit de directorul spațiului de lucru pe IDE.

0
adăugat
Nu am înțeles, poate u plz explica cum să rezolve această problemă?
adăugat autor user1372442, sursa