Crearea XLSX utilizând API-ul POI

Încerc să creez fișierul XLSX utilizând API-ul POI, dar a apărut o eroare.

java.lang.NoSuchMethodError: org.apache.xmlbeans.XmlOptions.setSaveAggressiveNamespaces() Lorg/apache/xmlbeans/XmlOptions; la org.apache.poi.POIXMLDocumentPart. (POIXMLDocumentPart.java:56)

și nu sunt în măsură să dau seama de motivul acestei erori te rog ajută-mă ...

0
arată codul dvs. vă rog
adăugat autor mprabhat, sursa

2 răspunsuri

Se pare că aveți o versiune mai veche de XmlBeans pe traseul dvs. de clasă. Apache POI necesită XMLBeans 2.3 sau mai nou (mai nou este bine, mai vechi nu este!). Consultați pagina componente pentru detalii despre dependențe, pe care le obțineți și în descărcarea binară. Doar eliminați versiunea mai veche, asigurați-vă că există o nouă versiune suficientă de xmlbeans și ar trebui să fiți bine!

0
adăugat
Bună ... mulțumesc pentru răspunsul dvs. da problema a fost din cauza xbean.jar atunci când am replced acest JAR de la calea mea de a construi a funcționat bine ...
adăugat autor Logicalj, sursa
Mă bucur că a funcționat. Vă rugăm să acceptați răspunsul atunci când aveți un minut, astfel încât toată lumea știe că a fost soluția corectă!
adăugat autor Gagravarr, sursa

Here is a similar question. The problem seems to be either having both xbean.jar and xmlbeans.jar in your classpath or dom4j.jar missing from the classpath.

0
adăugat
Buna Buddy ... multumesc pentru raspunsul tau da problema a fost din cauza xbean.jar cand am replced acest JAR de la calea mea de a construi a lucrat bine ...
adăugat autor Logicalj, sursa