Cum se configurează un server DB2 legat pe un SQL Server 2005 pe 64 de biți?

Trebuie să creez un server conectat la o bază de date DB2 pe o bază principală. A făcut cineva acest lucru cu succes pe o versiune pe 64 de biți a SQL Server 2005? Dacă da, care furnizor și setările au fost utilizate?

Este important ca serverul legat să funcționeze dacă folosim un cont Windows autentificat pentru a vă conecta la SQL Server sau la o autentificare SQL Server. De asemenea, este important ca atât metodele de interogare cu numele de 4 părți, cât și cele de tip OPENQUERY să fie funcționale. Avem una instalată pe o mașină SQL Server 2000 care funcționează bine, dar utilizează un furnizor care nu este disponibil pentru SS-ul pe 64 de biți.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Am avut aceeași problemă cu un sistem de producție la sfârșitul anului trecut (sept 2007), iar cuvântul oficial al contactului nostru din Microsoft a fost că aveau un driver oledb de 64 biți pentru a se conecta la ASI/DB2 dar BETA în acel moment.

Nu sunt sigur când va fi în afara beta, dar aceasta a fost știrea de anul trecut.

Am decis să mutăm serverul de producție pe o mașină pe 32 de biți, deoarece nu ne-am simțit confortabil folosind drivere beta pe sistemele de producție.

Știu că acest lucru nu răspunde la întrebarea dvs., dar, sperăm, vă oferă o înțelegere

0
adăugat

Ce furnizor utilizați pentru Sql 2000? Sunt destul de sigur că MS dispune de un driver OLEDB x64 pentru DB2 (parte a serverului Host Integration Server, dar disponibil ca o descărcare separată). IBM are x64 pentru .NET și ODBC, și posibil OLEDB, de asemenea (deși este un PITA pentru a găsi).

Odată ce ați instalat serverul conectat, sunt sigur că toate celelalte cerințe vor fi automate ....

0
adăugat

From the Sql 2005 February 2007 Feature Pack:

Furnizorul Microsoft OLE DB pentru DB2 este o componentă COM pentru integrarea datelor vitale stocate în bazele de date IBM DB2 cu soluții noi bazate pe Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition și Developer Edition. Dezvoltatorii și administratorii SQL Server pot utiliza furnizorul cu Integration Services, Services Analysis, Replication, Reporting Services și Process Query Distributed. Rulați pachetul de descărcare cu auto-extragere pentru a crea un folder de instalare. Programul unic de instalare va instala furnizorul și instrumentele pe computerele x86, x64 și IA64.

0
adăugat