Qt Unele ASCII lipsesc numai pe anumite mașini

Am o problemă cu un QTextEdit. Când compilez și rulez în mediul meu de dezvoltare de la QtCreator în moduri de depanare sau de eliberare, editarea textului afișează caracterele foarte bine. Toți se arată perfect. În plus, dacă copiez toate dll-urile dependente (sunt pe Windows) într-un folder și rulez versiunea de lansare de acolo, totul se afișează corect.

Cu toate acestea, atunci când iau dir-ul pe care tocmai l-am construit în ultimul pas și l-am copiat într-o altă mașină, nu toate caracterele apar corect. Doar unii dintre ei apar. Acestea sunt toate caracterele ASCII, care provin de la o tastatură QWERTY pe ecran. Editarea textului este locul în care sunt afișate caracterele pentru tastatura de pe ecran. Atunci când widgetul care conține atât textul, cât și tastatura QWERTY este închis, textul este copiat din editarea textului și într-o modificare nouă a textului, unde caracterele ASCII apar bine.

pentru această editare ciudată de text, se pare că numai anumite caractere nu sunt afișate. Aceleași caractere care arată mereu arată și aceleași caractere care nu sunt afișate întotdeauna nu apar.

Presupunând că am făcut acest lucru destul de clar (este greu de descris, deci este pentru efortul dvs. în avans), are cineva o idee despre cum și de ce se întâmplă acest lucru? Cum poate fi rezolvată?

0
Poate o problemă de tip font? Activați prima editare de text (cea care se comportă ciudat) pentru a utiliza un font ca "Arial". Asta face diferența? Puteți posta o imagine pe ecran care arată problema, precum și textul așteptat? (Poate că există un model.)
adăugat autor Dave Mateer, sursa

1 răspunsuri

Suna ca o problemă de tip font. Poate că fontul care este utilizat în caseta de text lipsește pe computerul țintă sau este corupt. Activați prima editare de text (cea care se comportă ciudat) pentru a utiliza un font ca "Arial". Asta face diferența?

0
adăugat
Forțând editarea textului să utilizeze aceleași fonturi ca celelalte controale textuale care nu au probleme rezolvate problema. Mulțumiri.
adăugat autor San Jacinto, sursa