"Legalitatea" utilizării resurselor web și a apcachelor în interiorul UIWebView/Phonegap

Încercăm să dezvoltăm o aplicație hibridă care se poate actualiza folosind css/javascript/html de pe internet, în loc să le stocheze în proiectul phonegap.

Like so Html5 cache manifest in a UIWebView?

HTML5 AppCache în UIWebView

Acum funcționează bine pe iOS 5 și 5.1

De fapt, în telefongap index.html facem sau loc.href redirecționați către site-ul Web. Site-ul web are un manifest offline, care permite aplicației phonegap să pornească și să funcționeze a doua oară într-un mod offline (după ce toate resursele au fost stocate în memoria cache prima dată). Și modificările pentru a face nu actualizează corect aplicația. Am încercat să termin aplicația în telefon și să o repornesc în timp ce site-ul Web este în jos - funcționează încă.

Există soluții care permit actualizarea de sine - de exemplu, lucrarea de lucru pe bază de telefon. Actualizarea de sine nu se pare a fi o problemă.

Deci, întrebarea este, a prezentat cineva o aplicație asemănătoare unui appstore? Este posibil să nu existe niciun cod în aplicație, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la site-ul Web.

0

1 răspunsuri

Apple pare să permită aplicațiilor să descarce actualizări de date și Javascript/HTML pentru utilizare în UIWebViews. Ei au prezentat chiar o sesiune WWDC pe aplicații bazate pe date cu câțiva ani în urmă.

Dar rețineți acest element în ghidul de revizuire a aplicațiilor Apple:

2.12 Aplicațiile care sunt ... pur și simplu site-uri web incluse ca aplicații ... pot fi respinse.

Singura modalitate de a ști sigur dacă aplicația dvs. este acceptabilă este să o trimiteți la Apple pentru examinare, întrucât aplicațiile "similare" nu par să stabilească nici un precedent pentru aprobările viitoare.

0
adăugat