Dialogul Căutări Android în orientare peisaj

Folosesc un dialog de căutare Android în aplicația mea și funcționează bine în orientarea Portret. Dar, de îndată ce vă întoarceți la orientarea peisajului, pagina de căutare xml pare să fie acoperită de o casetă de dialog albă mare. Dacă faceți o căutare, caseta este încă acolo și ați lovit butonul din spate de pe dispozitiv sau emulator, cutia albă mare alunecă și sunt rezultatele căutării. Se pare ca undeva in cod o latura a layout-ului este setata sa completeze_parent sau ceva. M-am uitat în jur pentru o soluție și cineva a sugerat adăugarea android: imeOptions = "flagNoExtractUi" la seachable.xml în folderul xml, dar acest lucru nu pare să aibă niciun efect.

Am descoperit că este metoda onSearchRequested (); care aruncă acea casetă albă care umple ecranul. Și, de asemenea, poate avea ceva de a face cu faptul că tastatura software-ului nu este apelat atunci când în peisaj, orientare verticală.

0

1 răspunsuri

You could create your own Dialog in the form of an Activity. You do that like this:

 
 

This Activity can of course be arranged any way you like via the XML. This way, you can gracefully handle the change from portrait to landscape.

Note: You only need the "screenSize" attribute if you are using ICS (14+).

0
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md