Restricționați lucrul pe care Nodul un Jenkins poate fi rulat activat, dar permite doar modificarea acestui câmp de către administrator

Știu că puteți restrânge unde se execută un proiect, completând acest câmp într-un loc de muncă. Speram să găsească o modalitate de a permite utilizatorilor individuali care au acces la configurație să lucreze în continuare să poată edita restul lucrării, dar să elimine acest câmp din vizualizare. Aș dori doar administratorul de sistem să îl poată modifica. Motivul pentru care facem acest lucru este că avem în prezent un număr de noduri configurate care sunt legate de utilizatorii individuali și vreau să împiedic un utilizator să ruleze pe un nod al unui alt utilizator (alții care rulează ca celălalt utilizator), dar tot vreau ca utilizatorul să să poată schimba alte părți ale postului.

0
Ți-e teamă că o vor face în mod intenționat sau accidental?
adăugat autor malenkiy_scot, sursa

1 răspunsuri

În măsura în care cunosc sistemul de securitate, puteți permite tuturor utilizatorilor să editeze lucrarea sau să permită anumitor utilizatori să editeze lucrarea. odată ce puteți edita lucrarea, puteți edita toate câmpurile disponibile și nu există nicio modalitate de a restricționa valoarea de configurare specifică.

Cred că lăsarea tuturor utilizatorilor să editeze permisiuni de lucru nu este o practică bună și dacă aș fi trebuit să las pe toți utilizatorii să aibă un fel de control, ar folosi parametrii pe care îi puteți adăuga.

0
adăugat
Multumesc pentru raspunsul rapid. Am descoperit prin procesul nostru inițial un sub-set al echipei noastre, care permite utilizatorilor să-și editeze propriile locuri de muncă, a fost foarte benefic în ceea ce privește îmbunătățirea lor, precum și cumpărarea în utilitatea lui Jenkins ca un întreg. Dacă trebuie să blocăm întreaga slujbă, atunci poate că vom merge pe acea cale, dar încă mai am speranța să o evit. Multumesc din nou
adăugat autor user1017457, sursa