Adăugarea unei noi pagini de meniu în tabloul de bord

Caut sa folosesc add_menu_page pentru a adauga o noua sectiune la tabloul de bord WordPress. Singura mea problemă este unde să pun acest cod? M-am uitat în jur la mai multe tutoriale și frustrant nu unul menționează în cazul în care pentru a adăuga codul!

Dacă cineva mi-ar putea spune:

 1. Unde să plasați codul add_menu_page și
 2. În cazul în care se înregistrează funcția trecută ca parametru în funcția add_menu_page

care ar fi foarte apreciat.

0

2 răspunsuri

if i don't misunderstood your question then put your code in functions.php file in your theme directory.

0
adăugat
Am incercat acest lucru cu codul copiat si nu am noroc (incerc sa ma reanamint in acest weekend.
adăugat autor BIOS, sursa
dacă vă puteți încasa o parte din codul dvs. și ce anume doriți să faceți cu acea bucată de cod. Atunci ne va ajuta să înțelegem și să vă ajutăm. Mulțumiri
adăugat autor maksbd19, sursa

În mod normal, nu aș răspunde la o întrebare care nu are niciun cod pe care l-ați încercat deja, dar se pare că aceasta este o întrebare mai abstractă, așa că voi da un răspuns mai abstract.

"Hacking" în Wordpress este realizat prin utilizarea de cârlige care sunt declanșate atunci când anumite acțiuni sunt executate de Wordpress. Când se atinge un cârlig, sistemul verifică dacă există funcții înregistrate care trebuie să fie apelate la acel moment în execuție. Pagina meniului dvs. poate fi înregistrată în fișierul functions.php al temei dvs. sau într-un fișier de plugin - nu contează atât timp cât îl înregistrați cu cârligul de acțiune corespunzător.

Exemplu

Mai intai avem nevoie de o pagina pentru ca elementul de meniu sa fie legat de (crea aceasta pagina oriunde, dar in mod ideal in directorul tematic daca faci un director tematic sau plugin daca faci un plugin) . Am sunat setările mea_page.php și l-am pus în directorul tematic.

Apoi, avem funcția de a vă înregistra pagina de meniu (în funcțiile.php dacă faceți o temă sau în fișierul plugin principal dacă faceți un plugin) :

function create_menu() {
  $settings_page = add_menu_page( 
    __("My Settings", EMU2_I18N_DOMAIN),
    __("My Settings", EMU2_I18N_DOMAIN),
    0,
    THEME_DIRECTORY.'/settings_page.php' 
    //obviously replacing THEME_DIRECTORY with your actual directory
  );
}

Apoi, vă vom înregistra pagina de meniu cu cârligul Wordpress - în acest caz, cârligul "admin_menu" (în același fișier cu cel în care ați înregistrat funcția de mai sus) :

add_action( 'admin_menu', 'create_menu' );

Acum ați terminat. Am enumerat mai jos o resursă suplimentară în cazul în care doriți să vă grăbiți cu ceva mai adânc, dar sper că a ajutat la stabilirea unui pic mai mult de bază pentru ceea ce se întâmplă sub suprafață.

Resurse suplimentare

Referința funcției pentru crearea_menului în codul Wordpress

Referința funcției pentru create_sub_menu în codul Wordpress

Lista Wordpress Hooks

Tutorial Wordpress pentru scrierea unui plugin

0
adăugat
Mulțumesc atât de mult. Nu ar fi dorit un răspuns mai bun!
adăugat autor BIOS, sursa
Mai mult decât fericit să vă ajute.
adăugat autor unfrev, sursa