git este necesară instalarea pe serverul de la distanță, care este accesibil numai prin ssh

Încerc să fac acces dintr-o mașină de la distanță la o mașină server care în prezent nu conține nici o instalare git. Întrebarea este: Serverul are nevoie de o instalare git în orice fel (presupun că are nevoie) să lucreze de la client numai prin ssh cu git?

0

2 răspunsuri

Da, ai nevoie de git pe server

Fără git pe server, nu puteți împinge/trage la telecomandă. Protocolul pe care îl folosiți pentru a acționa de la distanță pe replica dvs. git nu schimbă acest lucru.

Băieți slabi

Puteți dacă aveți nevoie sau doriți doar să rsync directorul .git la un server de la distanță. Deoarece toate fișierele din directorul .git/objects se bazează pe un hash, nu veți avea nicio ciocnire.

Aceasta ar însemna în principiu:

# git push
rsync -rv .git server:repo.git

# git pull
rsync -rv server:repo.git .git
git reset HEAD --hard # Here lies the problem with this technique.
0
adăugat
Asta mă așteptam. Mulțumiri.
adăugat autor khmarbaise, sursa
Problema pe care am avut-o era un server vechi fără instalare Git și niciun pachet disponibil, așa că am crezut că ar putea fi făcut fără actualizarea serverului, dar m-am așteptat că nu a fost posibil. Partea rsync este cunoscută de mine. Mulțumiri.
adăugat autor khmarbaise, sursa
Citiți comentariile.
adăugat autor khmarbaise, sursa
Voi verifica în seara asta. Mulțumiri.
adăugat autor khmarbaise, sursa
Răspunsul a revenit la versiunea originală (care este cea acceptată), deoarece este evident că atunci când se testează pe un server fără git, am testat pe un server care a fost instalat.
adăugat autor AD7six, sursa
Am incercat ceea ce a fost sugerat aici in trecut si obtineti vreodata "git-upload-pack: comanda nu a fost gasita", deoarece serviciul de upload si pack nu este disponibil serverului de la distanta. Poate că mi-e lipsă ceva, dar într-adevăr arată că ai nevoie de git instalat pe fiecare mașină care vrea să joace un rol în ea.
adăugat autor Richard Johnson, sursa

Aveți nevoie de o instalare Git pe server, pentru a configura un depozit la distanță de la server vă pot sugera Gitolite care funcționează bine ...

0
adăugat
dacă nu aveți nevoie de permisiuni cu granulație fină, gitolitul este complet inutil. Singura cerință de a utiliza git, este de a git în întregime.
adăugat autor AD7six, sursa
Da, știu că Gitolitul este puternic și ar putea fi foarte util pentru cererile viitoare de gestionare ...
adăugat autor aleroot, sursa