TFS 2012 Ordine de rezervă pentru produse pe echipă

Aici este setarea curentă a proiectului/echipei mele în TFS 2012:

Project:MyProject
Teams: Team1, Team2

Asta inseamna ca am 2 restante separate - 1 pe echipa - fiecare accesibil prin calea potrivita pentru zona de echipa ("MyProject/Team1" si "MyProject/Team2"). Acest lucru înseamnă, de asemenea, că am un backlog de produse "master", accesibil la nivelul "MyProject"; un loc în care nu există o delimitare a sarcinilor pe echipe.

Ceea ce încerc să fac este să am o configurație unde managerii de proiect/execs/etc. pot vedea versiunea "master", iar fiecare echipă are propriile detalii granulare. Acest lucru este bine și bun în starea sa, până când încercați să faceți orice sortare a restanțelor la nivel de echipă. Să presupunem că aveți următoarele restanțe:

Order - TaskName - Team
1 - Task1 - Team1
2 - Task2 - Team2
3 - Task3 - Team1
4 - Task4 - Team2

Ceea ce văd în configurația mea este dacă încerci să faci orice re-prioritizare în restanțele "MyProject/Team2", ai putea să terminați "Task4" mai mare decât "Task1" în restanta "MyProject", ceea ce să fie greșit la acest nivel macro.

Îmi dau seama că de ce se poate întâmpla acest lucru, ceea ce mă întreb dacă cineva poate da o idee mai bună pentru o configurație/soluție?

0

2 răspunsuri

Poate că nu vă înțeleg întrebarea, dar este ordinea pe care ați furnizat-o cronologic? Dacă da, de ce este împărțită între echipe? Dacă rearanjați task4 pentru a fi prima prioritate a echipei 2, este de fapt dependentă de finalizarea task1 de team1? Nu aș asuma, și dacă acesta este cazul atunci când vizionez sarcini la nivel de proiect, aș sugera sortarea după echipe și apoi sarcini. Asta părea să păstreze ordonarea cronologică, de către echipe.

0
adăugat
Cred că vorbește despre căutarea paginii de backlog în timp ce are loc zona implicită pe "include sub zonă". acest lucru determină modificarea ordinii de backlog în oricare dintre echipe sau implicit pentru a afecta ceilalți.
adăugat autor etropic, sursa

IMO: Restanța echipei este doar o vizualizare (filtrare) pe PBL.  Comanda PBL este o proprietate a proiectului PBL și nu a echipei PBL. Trebuie să rearanjați întotdeauna la nivelul PBL, niciodată la nivelul echipei.

0
adăugat