Cum se utilizează Google Drive într-o aplicație Java Desktop?

Am de-a face cu aplicații mobile și desktop. Încerc să folosesc Google Drive ca un dosar de stocare permanent. Din păcate, sunt pe o pierdere, pentru că nu găsesc niciun exemplu. Poate cineva să mă îndrepte spre un exemplu de stocare sau de preluare a unui fișier de pe Google Drive?

I would really like to see a simple example in code or maybe a library which can handle this. I am stuck at Retrieve and Use OAuth 2.0 Credentials https://developers.google.com/drive/credentials

0
puteți să-mi arate un exemplu vă rog, vreau să-l integreze în app meu java vă rugăm să ajute
adăugat autor minigeek, sursa

4 răspunsuri

Te-ai uitat la aplicația probă pe pagina API-ului de pe unitate?

edit

google a mutat exemple pentru github

0
adăugat
care pare a fi o "găleată" fixă ​​pentru mulți utilizatori pentru a accesa unitatea proiectului. Vreau ca un API să utilizeze unitatea utilizatorului pentru a stoca datele aplicației mele pentru acces pe un alt dispozitiv.
adăugat autor AdamOutler, sursa
@AdamOutler aceste Tutoriale explică modul de utilizare a motorului App pentru a crea o aplicație (DrEdit), astfel încât utilizatorul să poată avea acces la propriul Drive lor .
adăugat autor corn3lius, sursa
poate cineva vă rugăm să actualizați link-ul! este expirat și vreau să același lucru în aplicația mea
adăugat autor minigeek, sursa

Nu știu dacă mi-am dat seama de problema ta. Ceea ce am înțeles este că sunteți în căutarea unui mod care vă face capabili să lucrați pe același proiect din diferite computere.

Dacă da, pur și simplu trebuie să descărcați Drive. Odată ce ați instalat, acesta vă va întreba ce folder doriți să păstrați în sincronizare cu Drive. Dacă selectați spațiul de lucru, acesta va fi sincronizat cu Drive. Deci, pe un alt calculator, dacă ați instalat Drive, veți putea folosi și folderul spațiului de lucru, cu aceleași fișiere.

Sper că acest lucru este util.

Marco

0
adăugat
Am nevoie de această funcție integrată în aplicația mea, nu în partea terță sau în aplicația oficială. Trebuie să obțin fișierele generate de programul meu pe unitatea utilizatorului. Am nevoie de un API de conectare și de utilizare.
adăugat autor AdamOutler, sursa

You should look into Documents List API.

The Google Drive API & SDK are meant to be a mean to integrate applications into the Web-UI of Google Drive. To protect the security of the user's files, it puts some restrictions to the application developer, like:

  • Aplicația trebuie instalată din Magazinul web Chrome
  • Aplicația poate accesa numai fișiere create de aplicația în sine,
  • sau fișierele selectate de utilizator utilizând interfața de utilizare Google Picker.

Toate aceste restricții fac ca API-ul Google Drive să nu fie o alegere bună pentru majoritatea aplicațiilor non-web. De exemplu. instalarea aplicației din Magazinul web Chrome este probabil ceva ce ar fi greu de solicitat de la utilizatori pentru o aplicație mobilă sau desktop. Cu toate acestea, fără a fi instalat din Magazinul web Chrome, aplicația dvs. va primi întotdeauna o eroare la accesarea unui fișier de pe Google Drive.

API Listare documente vă permite să stocați și să încărcați fișiere (nu numai Documente Google !) în Google Drive.

0
adăugat
Asta ar fi cazul practic. Dar se pare că Google intenționează să permită serviciilor să acceseze API-ul. În scenariile de aici, developers.google.com/accounts/docs/OAuth2#scenarios se pare că ar fi acceptat ca o aplicație sau un serviciu desktop să acceseze unitatea Google. Încerc să rezolv o problemă similară, analizând în prezent acest lucru pentru a vedea dacă aceasta ajută code.google
adăugat autor rufo, sursa

This question is a little bit old, still. You can look at this example: https://code.google.com/p/google-api-dotnet-client/wiki/OAuth2

They do the OAuth2 for accessing task. But I just used the same code to access the files using the v2 API. http://code.google.com/p/google-api-dotnet-client/wiki/APIs#Drive_API

Am recuperat numai lista de fișiere, dar funcționează (de la .NET, desktop app).

0
adăugat