Cum pot schimba un obiect de tip arraylist (int, string, boolean "false") la (int, String, boolean "true") și îl returnez înapoi în lista de matrice?

Sunt destul de nou în programare și lucrez la o interfață de bibliotecă pentru a mă familiariza mai bine cu unele aspecte ale java. Ceea ce încerc să fac este să apelez o metodă checkOutBook (); în cazul în care utilizatorul intră în cartea isbn, o declarație if a aruncat arraylistul căutând isbn.     Dacă este acolo, obțin indexul pentru a încerca să apelez obiectul cărții pentru a schimba valoarea booleană la falsă pentru a arăta că cartea nu este disponibilă. Dar nu-mi dau seama cum să o fac. Au trecut câteva zile de căutări.

public void checkout() {
  //TODO Auto-generated method stub
  int q = l.getReturnB();
  if (Cat.cat.contains(q)){

    book r = Cat.cat.get(q);
    book b = new book(b.getIsbn(),b.getTitle(),b.c);//c = the     boolean value which is true. 
    r(b.getIsbn(),b.getTitle(),false);
    Cat.cat.add(r);
  }
0
folosirea unor nume semnificative pentru obiectele, metodele și parametrii dvs. este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le învățați în timp ce începeți să programați.
adăugat autor DarthVader, sursa

1 răspunsuri

Ai putea avea o metodă în interiorul clasei tale de carte numită checkOut care schimbă valoarea booleană a cărții la falsă. Apelați această metodă în instrucțiunea if.

if(Cat.cat.contains(q))
{

book r = Cat.cat.get(q);
r.checkOut();

}
0
adăugat