simularea selecției de text cu deschizături, gâtul sticlei

Am text.

Cuvintele sunt înfășurate în span (ID-urile span sunt 1,2,3 ... N):

თაობის<div class="p" style="width: 9px; left: -9px; "></div> განადგურების<div class="p" style="width: 10px; left: -10px; "></div>

Simulez selecția textului prin:

Am nevoie pentru a simula selecția textului prin schimbarea culorilor fundal span și decalajul de umplere între spans cu divs umplut în fundal.

Atunci când numărul span este suficient de mare, în Internet Explorer, codul JavaScript care rulează prin "intervalul de text selectat" și calculează spațiul gol dintre punerea acolo divs (cu culoarea de fundal) are loc mult timp (Internet Explorer închide timp de până la 30 de secunde în caz în care suma totală a spanelor este de 500).

0
Nu există nicio modalitate de a judeca blocajele din codul dvs. decât dacă le puneți aici.
adăugat autor Alexander, sursa
html invaliditate nu este problema, deoarece nu avem nevoie de motoare de căutare pentru a căuta. Dar dacă credeți că ar putea fi motivul gâtului sticlei, puteți sugera ceva?
adăugat autor Ivane Gegia, sursa
HTML cu adevărat nevalid
adăugat autor thecodeparadox, sursa
Încercați să evidențiați textul pe o pagină? Dacă da, ați aruncat o privire la o parte din jQuery plugin pentru asta?
adăugat autor sachleen, sursa

1 răspunsuri

Nu înțeleg cu adevărat ce vrei să spui prin "simularea selecției de text"

you could look at this example http://jsfiddle.net/fullpipe/DpP7w/embedded/result/

dacă vă sugerați codul dvs., va fi mult mai ușor să vă ajute

o mulțime de timp este cheltuielile pentru generarea de text

0
adăugat
Da, fac același lucru ca cel prezentat pe pagina pe care mi-ați dat linkul. Problema mea este că încerc să umpleți decalajul dintre cuvinte cu divuri suplimentare, acesta este locul unde începe problemele de performanță. În timp ce înțeleg că este o cale mult pentru IE să adauge 10 și mai multe divs în div divorț cu sute de cuvinte încadrate în span. Oricum, mulțumesc, deoarece înțeleg că singura soluție este de a împărți textul în bucăți mici, doar vizibil.
adăugat autor Ivane Gegia, sursa
ei mai bine pentru a insera divs în text pe partea de server, cred. Și acest la mult pentru IE pentru a adăuga 10 și mai multe divs în div div nu este o problemă. Poate că ai niște bucle lente în scenariul tău
adăugat autor fullpipe, sursa