Problema de a face ca subsolul JqGrid să fie static în interiorul unui container

Am un jqGrid cu o mulțime de coloane, când derotez containerul pe orizontală butoanele mele în subsolul ascunsei Jqgrid, vreau să fac subsolul Static pentru a putea derula și încă putea să văd conținutul butoanelor.

0

1 răspunsuri

Încercați demonstrația de la răspunsul (a se vedea, de asemenea, acesta și acestul ). Acesta arată cum se generează meniul contextual care conține aceleași informații pe care le-ați inclus în butoanele navigatorului. Eu personal unul dintre modificările abordării și găsiți în foarte practic. Utilizatorul nu trebuie să deruleze deloc. Utilizatorul trebuie doar să faceți clic dreapta pe butonul mouse-ului pentru a face aceeași acțiune. Este foarte practic în cazul rețelelor lungi cu mai multe rânduri sau grile cu mai multe coloane ca în cazul tău.

0
adăugat
mulțumesc om, cred că ar trebui să ajute, utilizatorul nu va mai trebui să defilați înapoi pentru a edita, șterge sau adăuga un rând.
adăugat autor pandu, sursa
@PauloHenriqueCardoso: Sunteți bineveniți!
adăugat autor Oleg, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com