Configurați Eclipse pentru a utiliza un magazin de chei semnat

Am creat în cele din urmă o cheie cheie "finală" pentru aplicația mea. Întrucât aplicația mea folosește Google Maps, trebuie să actualizez toate planurile pentru a utiliza noua cheie API care rezultă din aplicație.

Acum, sunt pe deplin conștient de cerința de a exporta un APK semnat pentru eliberare, dar ce anume? Gândurile mele sunt că, pentru dezvoltarea și testarea ulterioară, ar fi mai ușor să pot configura Eclipse să folosească ultima mea magazin de chei în loc de tastatura de depanare ... dar n-am găsit nici o cale să fac asta? Permite doar să configurez o cheie alternativă de depanare, dar cred că nu e același lucru.

Îmi pare rău dacă sunt prea confuz dacă am înțeles complet ceva aici.

0
Dacă doriți să debugați cu cheia de stocare de lansare, adăugați android: debuggable = "true" la în AndroidManifest.xml și apoi exportați fișierul APK semnat. Rulați aplicația pe dispozitiv și ar trebui să puteți să vă atașați procesului dvs. și să atingeți punctele de pauză.
adăugat autor Sam Dozor, sursa

7 răspunsuri

You can configure a custom keystore to use for your debug builds (the ones that happen when you click Run...) in Eclipse by going to Preferences -> Android -> Build and entering the file name in the "Custom debug keystore" option.

However, it has the caveat that it must follow the same rules as a traditional debug keystore, mainly:

 1. Parola pentru depozit de chei trebuie să fie "android"
 2. Trebuie să conțină o cheie numită "androiddebugkey"
 3. Parola cheii trebuie să fie "android"

Prin urmare, în timp ce este posibil să semnați aplicațiile în depanare cu aceleași chei de stocare pe care le-ați exportat, este necesar ca ghilimele de producție să arate ca un magazin de depanare, ceea ce îl face mai puțin sigur dacă cineva a primit un fișier dacă ar fi mai ușor pentru a inspecta și ghici parolele).

HTH

0
adăugat
Multumesc pentru clarificare! Asta inseamna ca daca folosesc doar cheia finala pentru a crea un pachet APK de lansare, trebuie sa modific toate cheile API-ului Google Maps inainte de a crea pachetul APK, este corect?
adăugat autor richey, sursa
Se pare că există o altă precizare că această preferință este globală pentru toate proiectele din Eclipse. Prin urmare, alte proiecte vor folosi de asemenea această nouă cheie de depanare atunci când le depanați, ceea ce ar putea fi înșelător (aplicațiile semnate cu aceeași cheie pot comunica mai ușor între ele). În Android Studio, se pare că cheia de depanare poate fi setată pe bază de proiect.
adăugat autor ADTC, sursa
Preferințele BTW pot fi găsite accesând meniul derulant "Fereastră" apoi selectați "Preferințe"
adăugat autor Hevski, sursa

Here there are the instructions to convert a regular keystore in a debug keystore: https://stackoverflow.com/a/15754187/917362

0
adăugat

We set custom keystore to use for our debug builds. Eclipse Go to Preferences -> Android -> Build and ent the file name in the "Custom debug keystore".

Important atunci când creăm cheia pentru eclipsa vamală:

Parola pentru depozit de chei trebuie să fie "Android" Acesta trebuie să conțină o cheie numită "androiddebugkey" Parola cheii trebuie să fie "Android" Prin urmare, în timp ce este posibil să semnați aplicațiile în depanare cu aceleași chei de stocare pe care le-ați exportat, este necesar ca ghilimele de producție să arate ca un magazin de depanare, ceea ce îl face mai puțin sigur dacă cineva a primit un fișier dacă ar fi mai ușor pentru a inspecta și ghici parolele).

dacă vrem să schimbăm parola pentru chei: $ keytool -storepasswd -cu cheia my.keystore

dacă vrem să schimbăm parola aliasului cheie: $ keytool -keypasswd -cu stoca my.keystore -alias my_name

dacă vrem să schimbăm aliasul cheilor: $ keytool -changealias -keystore my.keystore -alias my_name -destalias my_new_name

Vkj enter image description here

0
adăugat

Am reușit să utilizez cheia de stocare de lansare Google Play ca cheia mea de depanare personalizată pentru depanare pentru a ajuta la depanarea funcționalității achiziției în aplicație. Același lucru ar putea fi, fără îndoială, aplicat și pentru depanarea lucrărilor Google Maps.

Ca Devunwired menționate , există avertismente. Dar soluția mea a fost următoarea:

 1. Copy your release key somewhere.
 2. Change the keystore password/key password and key alias following the instructions here (also, following Devunwired's recommendations to make it look like a debug keystore).
 3. Change Eclipse's Preferences > Android > Build > Custom keystore setting to the path of the copy made in step 1.
 4. Done!
0
adăugat
Acest răspuns cu link-urile furnizate a fost exact ceea ce am nevoie pentru a obține cumpărarea în aplicație care funcționează dintr-o construcție de depanare. Mulțumiri!
adăugat autor Daniel Wood, sursa
Lucrează bine. Singura problemă pe care o aveam era faptul că cererea mea este împărțită în două părți (aplicație specifică bibliotecii și mediului). Obțineam excepții de la java.lang.NoClassDefFoundError până când am curățat ambele părți pentru a le reconstrui.
adăugat autor Nicholas Harlen, sursa

Puteți introduce atât depanarea, cât și versiunea dvs. SHA1 pentru aceeași cheie Google API utilizând Consola Google Developers (console.developers.google.com).

În acest fel, veți avea aceeași cheie API pentru ambele și nu va mai trebui să o modificați în AndroidManifest.xml.

0
adăugat

Avem aceeași problemă cu ceva timp în urmă la biroul nostru. Deoarece am avut nevoie de acest lucru destul de des, am scris un script simplu pentru a facilita convertirea cheilor de lansare pentru a le debuga.

The script is available on https://github.com/IntellexApps/key2debug

Îl folosim de ceva timp, deci ar trebui să fie destul de stabil.

noroc!

0
adăugat

Pentru ca Eclipse să vă semneze în mod automat pentru implementare, trebuie să configurați o cheie de stocare care se comportă ca și cheia de stocare pentru depanare. Aceasta înseamnă că trebuie să existe un "androiddebugkey", iar parola cheie și cheie trebuie să fie "android". Prin urmare, aș recomanda următoarele:

 1. Make a copy of your keystore, I copied mine to a file called iap.keystore
 2. Open terminal/command window with keytool on the path (for me the path is D:\NVPACK\jdk1.6.0_45\bin\keytool.exe) or use the fullpath to keystore in the commands below
 3. Change your keystore password to 'android':
  • keytool -storepasswd -keystore iap.keystore
  • Follow prompt to enter your old keystore password
  • Follow prompt to enter android as the new password
  • Follow prompt to confirm android as the password
 4. Rename your key to androiddebugkey (replace Old_Key_Store_Name with your current key name in the next command)
  • keytool -changealias -keystore iap.keystore -alias Old_Key_Store_Name -destalias androiddebugkey
  • Follow prompt to enter your keystore password (which is now andorid)
  • Follow prompt to enter your Old_Key_Store_Name password (this is whatever you previously had your key password set to)
 5. Change the password for your androiddebugkey
  • keytool -keypasswd -keystore iap.keystore -alias androiddebugkey
  • Follow prompt to enter your keystore password (which is now andorid)
  • Follow prompt to enter your androiddebugkey password (this is whatever you previously had your key password set to)
  • Follow prompt to enter android as the new key password
  • Follow prompt to confirm android as the key password
 6. You now have a keystore (with key) which Eclipse can use to automatically sign builders.
 7. Load up Eclipse.
 8. Window -> Preferences -> Android -> Build
 9. Follow 'Custom debug keystore' browse to the iap.keystore file we previous created
 10. OK

Acum, când lansați/depanați proiectul, veți folosi cheia de stocare pe care tocmai am creat-o pentru a vă semna proiectul. Acest lucru va permite ca lucrurile ca IAP să funcționeze.

BEWARE: this is convenient, but of course if someone gets hold of your iap.keystore they will be able to sign things as you by using 'android' as the keystore/key password. Hopefully this is obviously from the steps listed above, but just take a second to appreciate what this means for yourself (or your company). Then based on that decide if the risks are acceptable, and if you need to carry out any extra measures to ensure the safety of this file.

0
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md