Mărimea înregistrării audio IOS pe minut

O întrebare la nivel înalt. Investighez posibilitatea unei aplicații care ar face înregistrări audio de 2-3 ore la un moment dat.

Cunoaște cineva un minut apropiat per rata MB pentru înregistrări la nivel scăzut (calitate vocală)? Acum știu că acest lucru poate depinde de o mulțime de factori, dar căut doar o cifră aproximativă pentru a vedea cât de fezabilă poate fi aceasta pentru ceva de 2-3 ore lungi.

Mulțumiri!

0

2 răspunsuri

La calitatea CD-ului (44.1k Probele/pe secundă) pentru un singur canal, veți primi 158.76 M probe pentru o întindere de o oră. Multiplicați asta prin dimensiunea eșantionului (spuneți un bit de 16 biți) și obțineți 317,52 MB pe oră pe canal. Acesta este cel mai rău caz și pun pariu că ați putea implementa compresia pentru a reduce dimensiunea fizică.

See SO questions like how-to-record-voice-with-an-ipad

0
adăugat

Iată rezultatele pentru câteva codificări acceptate de iPhone. Dimensiunea fișierului audio în KB cu durata de 10 sec. kAudioFormatMPEG4AAC: 164, kAudioFormatAppleLossless: 430, kAudioFormatAppleIMA4: 475, kAudioFormatULaw: 889, kAudioFormatALaw: 889, Dintre acestea, kAudioFormatMPEG4AAC are cea mai mică dimensiune

Acest răspuns primesc de pe site. Doar pentru referința ta.

0
adăugat
Ați făcut acest test în Mono sau Stereo?
adăugat autor Richard Andrew Lee, sursa