Profilul de distribuție care expiră nu poate fi reînnoit

În biblioteca organizatorului avem lista de profiluri de asigurare. Aici am un profil de distribuție a întreprinderii, care urmează să expire (2 zile) și are un buton care spune "Renew" lângă el. Când fac clic pe buton, primesc următorul Mesaj de eroare:

Profilul de provizionare dat nu are dispozitive asociate și nu poate fi reînnoit.   Vă rugăm să adăugați dispozitive la profilul dvs. de provizionare înainte de a încerca să reînnoiți "enterprise" sau să creați un nou profil de provizionare.

Am încercat să adaug dispozitive aleatorii profilului făcând clic pe ele și selectând "Adăugați dispozitivul la portalul provizoriu", dar nu pare să funcționeze. Doar adaugă dispozitivul pe lista Device Devices Portal pentru dezvoltatori iOS. Dar profilul asociat acestui dispozitiv nu este profilul meu de distribuție, este unul numit:

Profilul de furnizare a echipei iOS: * Xcode: AppID Wildcard AppID

Și nu o pot modifica prin ADP pentru a schimba profilul. Dar nu cred că acesta este răspunsul. Acum, problema este că am aproximativ 1 000 de utilizatori și aș prefera să nu creez un nou profil pentru a recompila aplicațiile mele și apoi să le solicit să le descarce din nou.

Există o modalitate prin care pot să reînnoiesc acest profil fără toată durerea?

0

1 răspunsuri

Eroarea pe care o primiți poate fi înșelătoare "Profilul de provizionare dat nu are dispozitive asociate și nu poate fi reînnoit". Cu profilul de întreprindere trebuie să adăugați dispozitiv numai pentru Profilul dezvoltatorului care nu este pentru Distribuție. De aceea nu aveți o limitare a dispozitivului cu distribuție. Nu cred că profilul care expiră va afecta utilizatorii existenți care utilizează aplicația dvs. în prezent, dar oricum trebuie să vă reînnoiți profilul în final. Sugestia mea va fi stergerea si recrearea ei.

0
adăugat