Generați url-uri pentru fișiere video, audio și imagine în django

Sunt în curs de dezvoltare un site web în cazul în care utilizatorul poate încărca imagini, audio și video.All utilizatorii pot vedea fișierele încărcate de către alți users.Now Nu vreau nici un utilizator pentru a descărca fișiere încărcate de către alți users.How pot afișa în siguranță fișiere pe un fără a permite unui utilizator să descarce fișiere?

0

2 răspunsuri

Nu puteți să îl descărcați, deoarece browserul web trebuie să să-l descarce pentru a reda pagina și după ce a fost deja descărcat, utilizatorul final poate face tot ce-i place.

Singurul lucru pe care l-ați putea face este să-l înfășurați complet într-un control Flash (adică filmul ar fi de fapt un fișier SWF), dar încă nu împiedică oamenii să-l descarce; face doar ceea ce descarcă mai puțin util.

0
adăugat

Aș sugera să gestionați solicitarea mass-media printr-o viziune.

@login_required
def getmedia(request, media_id):
  media = get_object_or_404(Media, pk=media_id)
  if media.owner != request.user:
    #Handle user not owning the media
    HttpResposeRedirect("/404")
  # Handle users owning the media
0
adăugat
Aha, înțeleg. Dacă aveți de gând să afișați mass-media pentru toți ceilalți utilizatori, nu cred că le puteți împiedica să le descărcați prin orice mijloace convenționale.
adăugat autor Cobo, sursa
Cred că o alternativă ar putea fi de a genera "previzualizări" pe care ceilalți utilizatori le pot vedea. Miniaturi pentru imagini, câteva capturi de ecran pentru videoclipuri etc.
adăugat autor Cobo, sursa
Vreau să fac ceva de genul asta. Să presupun că fișierul meu este la "/site_media/static/images/myimg.jpg", dar vreau ca urlul să fie ceva asemănător/kjashaJKSHA și imaginea mea nu poate fi descărcată.
adăugat autor Rajat Saxena, sursa