WTSConnectSession

Încerc să folosesc această funcție pentru a vă conecta la o anumită sesiune de utilizator. Am încercat totul și funcția întotdeauna eșuează fie cu ERROR_ACCESS_DENIED 5 (0x5) Accesul este refuzat, fie ERROR_CTX_WINSTATION_ACCESS_DENIED 7045 (0x1B85) Chiar și codificarea greșită a ID-ului sesiunii și a parolei ca aceasta

WTSConnectSession(2, 1 ,TEXT("test1"),false);

Există o modalitate mai bună de a începe o sesiune de utilizator decât de a utiliza această funcție. Am încercat să pună în aplicare Fast User Switching și aceasta este ultima piesă din puzzle este să vă conectați la o sesiune de utilizator. Mulțumesc.

0
Te-ai gândit vreodată la asta? Încerc să fac ceva similar și mă lupt să găsesc informații bune.
adăugat autor LorneCash, sursa

1 răspunsuri

Sunteți sigur că vă conectați cu numele de utilizator (specificat de parametrul TargetLogonId ) în grupul "Utilizatori de la distanță"?

Puteți să o verificați utilizând

net localgroup "Remote Desktop users"

Another option is to enable security auditing and analyzing security event log. It will tells you exact root cause of ERROR_CTX_WINSTATION_ACCESS_DENIED

0
adăugat
Am adăugat toți utilizatorii grupului "Utilizatori de la distanță", și încă nimic. Poate o mică clarificare cu privire la ceea ce încerc exact să realizez. Deci, încerc să pun în aplicare un furnizor de credite personalizate, astfel că atunci când un utilizator părăsește zona, deconectez sesiunea la care sunt conectați și atunci când acel utilizator se apropie, vreau să îl deschid sau doar să mă conectez la sesiunea respectivă. M-am gândit că WTSConnectSession() ar funcționa, dar acum sunt al doilea ghicit. A trebuit cineva să facă ceva similar?
adăugat autor kspeckhals, sursa